Star Tv İzleyicileri Üzülebilir! Benim Tatlı Yalanım Final mi Yapıyor?

Star Tv İzleyicileri Üzülebilir! Benim Tatlı Yalanım Final mi Yapıyor?
Star Tv'de neler oluyor? Önce kanalın drama sorumlusu ayrıldı, şimdi de Benim Tatlı Yalanım'ın 26. bölümde Finali yapacağı konuşuluyor. Detaylar haberimizde!

Star Tv bu sezon ne yazık ki umduğunu bulamayan kanalların başında geliyor. Kanal yayınladığı dizi ve programlardan ne yazık ki beklediği başarıyı bulamadı. Bu durum kanalın dramalar sorunlusunun işine mal olurken ne yazık ki bazı yapımlarında final yapacağı dedikodularını güçlendirdi. Yaz sezonunda başlayan kanalın romantik komedi dizi benim Tatlı yalanım da ne yazık ki bu yapımların başında yer alıyor. Dizi başladığı ilk aylarda reyting olarak oldukça iyi sonuçlar alsa da ne yazık ki eylül ayından itibaren dizinin reytinglerinde belirgin bir düşüş gözlendi. Bu da dizinin erken final yapacağı dedikodusunun hep gündemde kalmasına sebep oldu. Haberimizle ilgili detaylar aşağıda!

Benim Tatlı yalanım Bitiyor mu?

Star Tv ekranlarında yaz sezonunda başlayan Benim Tatlı Yalanım’ın reytinglerinin iyi olması kanalın diziyi Eylül döneminde de devam ettirmesine sebep olmuş ve Benim tatlı yalanım kanal tarafından Cumartesi günü yayınlanan draması olmuştu. Ancak ne yazık ki dizi son dönemlerde reyting sıralamalarında oldukça gerilerde kaldı. Oyuncu kadrosunda Furkan palalı, Aslı Bekiroğlu, cem Zeynel Kılıç, Aslı İnandık, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Sadi Celil Cengiz gibi oyuncuların yer aldığı diziyle ilgili son zamanlarda bitti, bitiyor gibi söylentiler dinmek bilmedi.

Son olarak 2.68 reyting alan dizi ne yazık ki rakiplerine göre oldukça gerilerde kalmış durumda. Kanal bu duruma daha ne kadar tahammül edebilir bilinmezken dizinin 26. Bölümde final yapacağı söylentileri kulislerde konuşulan konulardan biri.

Benim Tatlı Yalanım’da Yolun Sonu Göründü mü?

30 Kasım Cumartesi akşamı 24. Bölümüyle ekrana gelecek olan Star Tv’nin romantik komedi dizisi Benim Tatlı Yalanım’da yolun sonu göründü.  Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin reytingleri ne yazık ki istenilen seviyede değil ve bu da Star Tv’nin dizinin arkasında daha fazla durmayacağı söylentilerinin sıklıkla dile getirilmesine sebep oluyor.

Aynı zamanda dizinin hikayesinde de düğümlerin bir bir çözülmesi dizi finale hazırlanıyor söylentilerini güçlendirirken dizinin takipçileri bu durumdan oldukça endişeli görünüyor. Her ne kadar remi bir karar alınmasa da ve yapım şirketi ya da kanal tarafından finalle ilgili bir ifade dile getirilmese de bütün emareler dizinin finale çok yakın olduğu yönünde.

29-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar