Star Tv Sevilen Dizi İçin Final Kararı Aldı!

Star Tv Sevilen Dizi İçin Final Kararı Aldı!
Star Tv sevilen dizisi için şok bir karar alarak seyircisini üzdü. Koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verilen Babil Dizisi sezonu kapattı. İşte detaylar!

Bugünlerde televizyon kanalları nasıl bir karar alacak, hangi yapımlar final yapacak ya da sezon finaline gidecek, hangi yapımlar devam edecek açıkçası hiç beli değil. Yapım şirketlerinin ve televizyon kanallarının yönetici katları bugünlerde çok yoğun açıkçası. Uzun zamandır yeni bölümleri yayınlanmayan hatta yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı belli bile olmayan o kadar çok yapım var ki! Koronavirüs tedbirleri kapsamında Mart ayının ortalarında setlerde çalışmalar durdurulmuş ve diziler ve diğer yapımlar zorunlu ara vermişlerdir. Şimdiler de ise bu yapımlar ya devam ya tamam kararı ile başbaşalar. Bu yapımlardan biri de Star Tv’nin sevilen dizisi Babil. Babil de diğer diziler gibi ara vermişti. Ancak ne yazık ki kanal yönetiminin aldığı bir kararla Babil bu sezon setlere dönmeyecek. İşte detaylar!

Babil Sezonu Kapattı!

Önce Netflix için çekilmeye başlanana ancak daha sonra Star Tv’de yayınlanamaya başlanan Babil dizisi koronovirüs sebebiyle zorunlu olarak mart ortalarında ara vermişti. Dizi 10 bölüm yayınlanmış ve ardından tedbirler kapsamında yapım şirketi çalışmaları durdurmuştu. Şimdi ise diğer yapım şirketleri bir bir tekrar setlere dönmeye başlarken Star Tv’nin aldığı bir kararla sezona devam edip etmeyeceği meçhul olan Babil Dizisi için de durum netleşmiş oldu. Kanalın aldığı bir kararla dizinin yayınlanan 10. Bölümü ile sezon finali yapmasına karar verildi ve böylece Babil sezona erken ara veren dizilerden biri oldu.

Yeni Sezon Ne Zaman?

Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Aslı Enver ve Birce Akalay gibi dev isimlerin yer aldığı Star Tv’nin beğenilen dizisi Babil sezona ara verme kararı aldı. Seyircinin severek takip ettiği dizi 10 bölüm yayınlanmıştı. Sezona erken veda eden Babil’in setlere ne zaman döneceği ile ilgili açık bir tarih bulunmasa da dizinin Ağustos ayında yeniden setlere dönmesi bekleniyor. Bu konuda dizinin başarılı ismi Ozan Güven’de sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve “Sosyal mesafesiz günlerden, 19 Mayıs’ta bayramımı, mübarek kadir gecesini, doğum günümü kutlayan, selam eden herkese teşekkür ederim. Tüm Babil ekip arkadaşlarıma da selamlar olsun, Ağustos’ta görüşmek üzere…” ifadelerini paylaşmıştı. Böylece sezona ara veren Habil’in yeniden çekimlere Ağustos ayında başlayacağı kesinleşmiş oldu.

22-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar