Star Tv'den yeni dizi : Güvercin!

Star Tv'den yeni dizi : Güvercin!
Star TV yaz sezonuna bir dizi daha ekliyor. Yeni dizinin adı ne olacak? Yeni dizi Güvercin'de kimler rol alacak? İşte detaylar..

Yaz sezonu Star Tv ekranlarını hareketlendirdi. Yepyeni diziler ile yeni sezona merhaba diyen Star Tv'den bir yeni dizi müjdesi daha geldi. Star Tv'nin yeni dizisinin adı ne olacak? Merak edilen dizi Güvercin ile ilgili tüm detayları sizler için araştırdık..

Televizyon dünyasının en çok izlenen kanallarından biri olan Star Tv, yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. Benim Tatlı Yalanım da bu yeni diziler arasnda. Kanalın binbir emek ve umutlarla ekranlara getirdiği dizi Benim Tatlı Yalanım, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam not aldı. Benim Tatlı Yalanım ile başarı yakalayan Star Tv, yeni bir dizi müjdesi daha verdi. Yaz sezonuna bomba gibi hazırlanan Star Tv yepyeni diziler ile reytingleri alt üst etmeye hazırlanıyor. Star Tv bu yeni dizisi için Pastel Film ile anlaşma sağladı. Pastel Film bunun yanı sıra bir de Kanal D'ye 'Zümrüdü Anka' dizisini hazırlamakta. Bakalım Pastel Film ile anlaşılan yeni dizi tutulacak mı? Star Tv'nin yeni dizisinin adı ne olacak? Star Tv bu yeni dizisi ile yaz sezonuna damga vurmayı başarabilecek mi? İşte yeni detaylar..

YENİ DİZİ : GÜVERCİN

Yapımcılığını Pastel Film'in yapacağı yeni dizinin adı Güvercin olacak. Yeni dizi Güvercin'in yönetmenliğini ise Altan Dönmez yapacak. Halil Özer ve ekibi kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda kimler olacağı merak konusu oldu. Dizinin oyuncuları için Cast çalışmaları son hız devam ediyor. Oyuncu kadrosu netleşmeyen dizinin başrol oyuncuları da henüz belli olmadı. Çok yakında Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizi Gaziantep'te çekilecek. Yeni dizi Güvercin ile ilgili netleşen detayları yakında sizlerle paylaşacağız..

Star Tv'den bir yeni dizi daha 

Star Tv ekranlarının heyecan dolu yeni dizisinin Yapımcılığını 14 41 yapım,  yönetmenliğini ise Serkan Birinci üstlenecek. Yapımcısı ve yönetmeni belli olan dizinin adının ise 'Çocuk' olacağı söyleniyor. Kadın drama türünde olacak dizisinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Oyuncu kadrosu ile ilgili yapım şirketinin Cast ajansı çalışmaları sürüyor. Star TV izleyicilerini heyecanlandıran bu dizinin ne zaman başlayacağı ise en çok merak edilen konular arasında. Yeni sezon için hazırlanan 'Çocuk' adlı dizinin çok yakın bir zamanda Star Tv ekranlarında olması bekleniyor. Yeni dizi 'Çocuk' ile ilgili gelişmeler netleştikçe sizlerle paylaşacağız. Star TV'nin reyting rekorları kıran yeni sezon dizilerini canlitv.com'dan ya da Star Tv canli izle kısmından izleyebilirsiniz.

03-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar