Star Tv'den yepyeni bir dizi daha!

Star Tv'den yepyeni bir dizi daha!
Star Tv ekranları yaz sezonu için ekranlara getirdiği dizilere bir yenisini daha ekledi. İşte Star Tv ekranlarının en yeni dizisi...

Yaz sezonu tüm televizyon kanallarını büyük bir koşuşturmacaya soktu. Rakipleri ile kıyasıya bir mücadele içerisine giren kanallar en yeni ve en çok izlenme yakalayacak dizileri izleyici karşısına çıkardı. Son olarak Star Tv'nin yeni bir dizi haberi oldu. İşte Star TV ekranlarının en yeni dizisi, yeni dizinin adı ne olacak? Star Tv'nin yeni dizisi ne zaman başlayacak? İşte yeni dizi ile ilgi tüm detaylar..

Televizyon dünyasının en çok izlenen ve sevilen kanallarından biri olan Star Tv, yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi ile izlenen Benim Tatlı Yalanım dizisi de bu yeni başlayan diziler arasında yerini alıyor. Star Tv ekranlarının yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım, çok kısa süre içerisinde izleyicinin gönlünü kazandı. Başrollerinde Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Gonca Sarıyıldız, Ali Yoğurtcuoğlu, Seda Türkmen ve Cem Zeynel Kılıç gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi 1. bölüm 13 Haziran 2019 Perşembe günü  Reyting: 3.74 - SHR: 11.35  - Sıralama: 5 alırken 2. bölümde Reyting: 5.90     SHR: 17.46  - Sıralama: 2 yerleşti. Alınan bu reyting verilerine göre dizinin beğenildiğini söyleyebiliriz. Benim Tatlı Yalanım dizisi ile izleyici kitlesini kendisine bağlayan Star Tv'den bir yeni dizi haberi daha geldi. Peki yeni dizi ne olacak?

STAR TV'NİN YENİ DİZİSİ : ÇOCUK!

Star Tv ekranlarının heyecan dolu yeni dizisinin Yapımcılığını 14 41 yapım,  yönetmenliğini ise Serkan Birinci üstlenecek. Yapımcısı ve yönetmeni belli olan dizinin adının ise 'Çocuk' olacağı söyleniyor. Kadın drama türünde olacak dizisinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Oyuncu kadrosu ile ilgili yapım şirketinin Cast ajansı çalışmaları sürüyor. Star TV izleyicilerini heyecanlandıran bu dizinin ne zaman başlayacağı ise en çok merak edilen konular arasında. Yeni sezon için hazırlanan 'Çocuk' adlı dizinin çok yakın bir zamanda Star Tv ekranlarında olması bekleniyor. Yeni dizi 'Çocuk' ile ilgili gelişmeler netleştikçe sizlerle paylaşacağız. Star TV'nin reyting rekorları kıran yeni sezon dizilerini canlitv.com'dan ya da Star Tv canli izle kısmından izleyebilirsiniz.

23-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler