Star Tv’nin Bir Dizisi Daha Final Yapıyor

Star Tv’nin Bir Dizisi Daha Final Yapıyor
Star Tv ekranlarında Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı için beklenen karar alındı. Dizinin 52. Bölümde 10 Mayıs Pazartesi akşamı final yapacağı öğrenildi.

Sezon sonu yaklaştıkça televizyon kanalları gelecek planlamasında düşünmedikleri yapımlarla ilgili kararlarını bir bir açıklamaya devam ediyorlar. Bütün bir sezonun muhasebesinin yapıldı artıların ve eksilerin değerlendirildi bu aylarda artık hangi dizi final yapacak hangisi sezona devam edecek karar veriliyor. Bunda tabi pek çok etken belirleyici olmakla birlikte asıl etken reyting. Reytingi iyi olan yapımlar elden geldiğince yayında tutulmaya çalışırken reytingi düşük diziler ne yazık ki hiç düşünülmeden yayından kaldırılıyor. Star Tv ekranlarında geçen sezon başlayan ve ilk başlarda oldukça iyi bir performans gösteren ancak sonra her bölüm daha da düşen ve en sonunda geçtiğimiz aylarda büyük bir kadro değişikliği yaşayan dizi Sefirin Kızı için de karar verildi. Dizinin gelecek sezon yayın planlamasında düşünülmediği ve bu sezon final yapacağı öğrenildi.

Sefirin Kızı Sona Doğru

Star Tv ekranlarında geçen sezon başlayan ve bu sezonda düşe kalka yoluna devam eden Sefirin Kızı için karar alındı. Gelecek sezon Star Tv’nin yayın planlamasına dahil etmediği dizinin final yapacağı örenildi. Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün, Ferit Aktuğ ve Deniz Işın gibi oyuncuların yer aldığı Sefirin Kızı her pazartesi akşamı seyirciyle buluşuyordu. Sosyal medyada oldukça popüler olan ancak reytinglerde aynı başarıyı sergileyemeyen dizinin bu haliyle devam etmesine izin vermeyen kanal yönetimi böylece bir dizisinin daha final yapacağını açıklamış oldu. NGM ve O3 Medya ortak yapımı olan dizi için bu sezon son olurken son bölümün de Mayıs ayının 10’unda yayınlanacağı öğrenildi. 52. Bölümde final yapacak Sefirin Kızı bu akşam 47. Yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Sefirin Kızı’nda Bu Akşam Neler Yaşanacak?

Her hafta heyecanlı sahnelerle seyircisiyle buluşan Sefirin Kızı’nda bu akşam Sancar Kavruk’un hayatta kalması için her şeyi yapmaya kararlıdır. Kavruk ise an be an Sancar’ın ellerinden kayıp gitmektedir. Sancar bu yıkılmış durumdayken bir darbede Mavi’den gelir. Mavi’nin Sancar için aldığı karar ve yaptıkları Sancar’ı derinden etkiler. Zehra ise bu sırada Kavruk’tan gelen acı haberle hayatının en zor anını yaşarken ayakta kalabilmek için hiç olmadı kadar güçlü ve dirayetli olacaktır.

05-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar