Star Tv’nin İddialı Yarışma Programı Ekranlara Veda Etti!

Star Tv’nin İddialı Yarışma Programı Ekranlara Veda Etti!
Star Tv'nin eğlenceli yarışma programı Eyvah Düşüyorum için beklenen karar verildi. Onur Buldu'nun sunuculuğunu yaptığı yarışma programı 21. bölümle birlikte ekranlara veda etti!

Yeni yayın dönemi yaklaşırken kanallar yeni yayın döneminde yayınlayacakları yapımların hazırlıklarında sona geldiler. Kanallar yeni yapımların tanıtımlarını yapma telaşındayken aynı zamanda tutmayan ve reytingi istenilen seviyede olmayan yapımların da final bölümlerini yayınlıyorlar. Yeni yayın döneminin heyecanı içinde, yayından kaldırılan yapımlarda sessiz sedasız ekranlara veda ediyor ve ne yazık ki pek çok seyirci bu yapımların yayından kaldırıldığının farkına dahi varmıyor. Ekranlara veda eden yapımlardan biri de Star Tv’de geçtiğimiz sezon başlayan ve bir türlü istenilen reytingi bulamayan yarışma programı Eyvah Düşüyorum oldu. Eğlenceli yarışma programı Eyvah Düşüyorum 21. Bölümüyle birlikte sessiz sedasız final yaptı. İşte detaylar!

Eyvah Düşüyorum Final yaptı!

Star Tv’nin eğlenceli yarışma programlarından başarılı oyuncu Onur Buldu’nun sunuculuğunu üstlendiği Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programı 21. Bölümle birlikte final yaparak ekranlara veda etti. Program uzun süredir bitiyor bitmiyor tartışmalarını yaşamış ve sonunda Pazar günü olan yayın günü çarşambaya çekilmişti. Ancak program son şansı olan yaz sezonunda da yayınlandığı Çarşamba günlerinde istenilen reytingi bulamayınca kanal tarafından final yapmasına karar verildi. 21. Bölümle birlikte Eyvah Düşüyorum’un da ekran macerası sona erdi. Başarılı oyuncu Onur Buldu’nun kendine has eğlenceli üslubuyla sunduğu yarışma 28 Ağustos Çarşamba günü yayınlanan final bölümüyle birlikte ekranlara veda etti. Yayıncı kuruluş Star Tv’den yapılan açıklamayla yapımın yeni yayın döneminde olmayacağı da belirtildi.

Onur Buldu Kimdir?

Başarılı ve genç oyuncu Onur Buldu 4 Ağustos 1982 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Onur Buldu, ilk, orta ve lise eğitiminin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünü kazandı ve bu okuldan mezun oldu. Genç oyuncu İzmir Devlet Tiyatrolarında bir süre görev aldı, çeşitli tiyatro oyunlarında oynadı. Ancak daha sonra İzmir devlet Tiyatrolarındaki görevinden ayrılarak İstanbul’a yerleşti. Oyuncu Show Tv’de yayınlanan Güldür Güldür şov isimli yapımda balarılı bir dönem geçirdi ve seyirci tarafından oldukça beğenildi. Oyuncunun oynadığı yapımlardan bazıları şunlardır. Güldür Güldür Şov, Analı Oğullu, Eyvah Eyvah 3, Berlin Kaplanı, Aşağı Yukarı Yemişliler, Papatyam, Aşk Geliyorum Demez, Yalancı Romantik, Plajda, Doktorlar, Avrupa Yakası.

30-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar