Star TV’nin Yeni Programı Hayalimdeki Gelinlik’in yayın Tarihi Belli Oldu!

Star TV’nin Yeni Programı Hayalimdeki Gelinlik’in yayın Tarihi Belli Oldu!
Star Tv'nin yeni yarışma programı Hayalimdeki Gelinlik başlıyor. Yarışma programı pazartesi gününden itibaren saat 10.45'te ekranlaraa geliyor. Detaylar haberimizde!

Star Tv ekranlarında yayınlanacağı açıklanan ve hazırlıkları başlayan “Hayalimdeki Gelinlik” adlı yarışma programının yayın tarihi açıklandı. Hafta içi her gün yayınlanacak olan ve evlenmek üzere olan gelin adayı genç kızların hayallerindeki gelinliğe ulaşabilmek için birbiriyle yarışacağı ve kazananın hayalindeki gelinliğe ve başka ödüllere ulaşacağı program, tanıtımlarının yayınlanmaya başlamasıyla birlikte özellikle evlilik çağındaki genç kızlar tarafından heyecanla beklenmeye başlanmıştı. En güzel gelinliği seçmek ve modayı takip ederek bunu uygulamakta iddialı olanların ve hayalindeki gelinliğe ulaşmak isteyenlerin katılacağı yarışma sonunda başlıyor. İşte detaylar!

Hayalimdeki Gelinlik Yayın Tarihi Açıklandı!

Star Tv ekranlarında yeni ve değişik bir yarışma programı başlıyor: Hayalimdeki Gelinlik. Program pek çok yarışma programının arasından özellikle formatıyla sıyrılacak gibi duruyor. Genç kızları adeta can evinden vuran program kendisine “En iyi gelinliği” konu olarak belirlemiş durumda. En iyi gelinliği seçenin ve bunu alacağı puanlarla kanıtlayanın kazanacağı program Hayalimdeki Gelinlik 3 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 10.45 itibari ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hafta içi her gün 10.45’te ekrana gelecek programı heyecanla bekleyen ve yarışmacı olmak isteyen genç kızların ilgiyle takip edeceği program kısa zamanda fenomen olacak gibi görünüyor.

Hayalimdeki Gelinlik Nasıl Bir Program?

Star Tv ekranlarında 3 Şubat tarihi ile hafta içi her gün ekranlara gelmeye hazırlanan Hayalimdeki Gelinlik programı beş yarışmacının birbiriyle moda, bütçe, zaman konularında kıyasıya bir yarış sonunda birbirini puanlaması ve en iyinin kazanması üzerine kurulu bir yarışma programı. Hafta içi her gün yayınlanacak program beş yarışmacının kendi günlerinde, adaylara verilecek belirli bir bütçeyle ve kısıtlı bir zaman dilimi içerisinde en iyi gelinliği seçmeleri formatı üzerine kurulu. Ayrıca adaylar en iyi gelinliği seçtikten sonra stüdyoya gelerek, makyaj, saç ve diğer hazırlıkları da bitirmek zorundalar. Tam hazır olarak diğer adayların ve jüri üyelerinin karşısına çıkacak yarışmacılar en çok puanı toplamaya ve birinciliğe ulaşmaya çalışacaklar. Adaylar tüm bu süreçte yalnız olmayacak ve kayınvalideleri de adaylarla birlikte olarak onlara yardımcı olacaklar. Kazananın hayalindeki gelinliğe ve diğer başka ödüllere ulaşacağı yarışma gelin adayı genç kızlar tarafından heyecanla bekleniyor.

Yarışmaya katılmak için internet üzerinden startv.com.tr adresinden ya da 0 530 279 10 83 numaralı WhatsApp üzerinden de yarışmaya başvuru yapılabilmekte.

30-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar