Suçlu Dizisi Başarılı Bir Kadın Oyuncuyu Ekranlara Döndürüyor!

Suçlu Dizisi Başarılı Bir Kadın Oyuncuyu Ekranlara Döndürüyor!
Star Tv’nin yeni dizisi Suçlu kadrosuna iki yıldır ekranlarda görünmeyen bir kadın oyuncuyu dahil ederek hayranlarına kavuşturacak.

Yaz tatili sona ererken diziler için yeni sezon yaklaşıyor. Diziler arasındaki yarış son hızına ulaşmışken Star TV yepyeni bir diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Başrol erkek oyuncusu Erkan Petekkaya olan dizi, iki yıldır ekranlarda görünmeyen başarılı bir kadın oyuncuyu da hayranlarına kavuşturuyor.

Star TV’de yayınlanacak olan O3 Medya tarafından çekilecek Suçlu, polisiye bir dizi olacak. Dizinin başrol erkek oyuncusu Erkan Petekkaya, son olarak Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteriyle izlediğimiz başarılı oyuncu simdi polisiye biz dizide hayranları ile buluşacak. Suçlu dizisinin kadın oyuncusu olarak ise Songül Öden’in ismi geçiyor.

Kanal D ekranlarında 2005 yılında yayınlanan ve başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşan Songül Öden Gümüş dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı. Songül Öden, Gümüş dizisinin birçok yabancı ülkede yayınlanmasıyla adını yurt dışında da duyurmayı başarmıştı.

Yetenekli ve Güzel oyuncu Songül Öden Gümüş dizisinin  ardından Umutsuz Ev Kadınları, Serçe Sarayı ve Kayıt dışı gibi başarılı projelerde yer alarak kariyerinde adım adım ilerledi. Songül Öden daha çok tiyatro yapmayı tercih eden güzel oyuncu en son 2019 yılında Fox TV’de yayınlanan Bir Aile Hikâyesi dizisinde rol almıştı.

Başarılı oyuncu Songül Öden her ne kadar 2021 yılı başında Exxen’de yayınlanan Şeref Bey dizisinde de rol alsa da ana kanallardan iki yıldır uzaktaydı. Songül Öden, Star TV’de yayınlanacak Suçlu dizisiyle hayranlarının karşısına yeniden çıkacak. Ekranların özlenen yüzü Songül Öden projeyi kabul etmesi ile hayranlarını bir kez daha mutlu etti.

Songül Öden, daha önce Kayıt dışı isimli dizide birlikte rol aldığı Erkan Petekkaya ile Suçlu dizisinde  yeniden bir araya gelecek. Suçlu dizisinde Erkan Petekkaya’nın rolü ise bir emniyet amirini canlandıracak. Eğer anlaşma sağlanırsa Songül Öden’in canlandıracağı rol ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

SONGÜL ÖDEN KİMDİR?

Songül Öden 17 Şubat 1981; Diyarbakır doğumlu, Zaza kökenli, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda , Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda  1 yıl, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda 3,5 yıl ve özel tiyatrolarda görev yaptı. 

01-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar