Camdaki Kız Dizisindeki Hayri Karakteri Sorunu Çözüldü

Camdaki Kız Dizisindeki Hayri Karakteri Sorunu Çözüldü
Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen Camdaki Kız dizisindeki Hayri karakteri sorunu çözüldü. İkinci sezonda çarpıcı isim dizi kadrosuna dahil olacak.

Kanal D ekranlarında herkesi ekran başına kilitleyen çarpıcı konusuyla en başarılı dizilerinden biri olan Camdaki Kız’da sonunda büyük problem çözüme kavuştu. Camdaki Kız’ın ikinci sezona damgasını vuracak olan Hayri karakteri bulundu. Hayri karakterini uzun süredir görüşme halinde olunan Cihangir Ceyhan’ın canlandırması konusunda anlaşma sağlandı. Anlaşma sonucu bekleyenler için büyük bir sürpriz olmadı.

Dizideki, şoför Hayri yani Cihangir Ceyhan’ın hayat vereceği karakteri Camdaki Kız’ın ikinci sezonunda hikâyenin seyrini değiştirecek bir karakter olacak. Hayri’nin ilgisi karşısında etkilenecek olan Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik zaten mutsuz olan evliliğini sonlandırarak. Hayri’nin peşinden gidecek. Üstelik Hayri’nin kuması olmayı kabul ederek.

Camdaki Kız dizisinde Nalan hep yalılarda, annesi ve babası bildiği dedesi ve anneannesi tarafından pamuklara sarılarak büyütüldü. Kaba saba ve eğitimsiz bir adam olan Hayri’nin gecekondusunda, ilk karısı ve çocuklarıyla birlikte yaşamaya başlayacak.

Dizinin birinci sezonun son bölümünde sadece elleriyle gördüğümüz Hayri’yi canlandıracak isim konusu uzun süredir oyuncular ile görüşülüyordu. İsim bir türlü belirlenememiş ve dizinin ikinci sezonu Hayri olmadan çekimlere başlamıştı. Oyuncu sorunu sonunda çözüldü ve yapım şirketinin uzun süredir görüşme halinde olduğu Cihangir Ceyhan’la anlaşma sağlandı. En son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde izlediğimiz Cihangir Ceyhan, yeni sezonda karşımıza Camdaki Kız’ın Hayri’si olarak ekranlarda yerini alacak.

Diğer yandan dizide Hayri’nin ilk eşini oynayacak isim ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Daha önce birkaç isim geçse de hiçbiri gerçekliğe kavuşmadı. Şimdi dizinin izleyicileri bu oyuncunun isminin açıklanmasını bekliyor.

Camdaki Kız Dizisinin yeni sezonunda Engin Şenkan ile Ozan Buz da kadroda yer alan diğer iki isimden biri oldular. Usta oyuncu Engin Şenkan dizide enişte olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Ozan Buz da Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı Sedat karakterinin arkadaşı olarak dizide yer alacak.

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterini oynayacak oyuncunun ismi de belirlendi. Şimdi dizinin izleyicileri tarafından herkes Camdaki Kız’ın ikinci sezonunda olacaklara odaklandı. İkinci sezonun da en az ilki kadar çarpıcı bir hikâyeyle karşımıza çıkması bekleniyor. Camdaki Kız yakında Kanal D ekranlarında ikinci sezon ile ekranlarda yerini alacak.

01-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar