Songül Öden Dizi Çekiminde Hastanelik Oldu

Songül Öden Dizi Çekiminde Hastanelik Oldu
Ünlü ve başarılı oyuncu Songül Öden Disney Plus için çekilen Nomen adlı dizide yaşanan kaza sonrası ölümden döndü. Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı.

Dizi ve film sektöründe zaman zaman yaşanan kazalar ne yazık ki bu sektörde iş güvenliğinin yeterince dikkate alınmadığını gösteriyor. Zaman zaman yaşanan kazalarda setlerde yaralanmalar hatta ne yazık ki ölümler bile olabiliyor. Tedbirsizce çekilen sahnelerde araba kazaları, yangınlar, patlamalar ne yazık ki set çalışanlarının ve oyuncuların iş güvenliğini tehlikeye sokuyor. Şu sıralar çekimleri yapılan ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan Nomen adlı dizide de dün çekimler sırasında büyük bir tehlike atlatıldı. Dizinin başrolünde Halit Ergenç rol alırken Halit Ergenç’e usta isimler Songül Öden ve Melis Sezen eşlik ediyor. Dizinin çekimleri sırasında yaşanan talihsiz kazada ise ünlü oyuncu Songül Öden büyük bir tehlike atlattı ve adeta ölümden döndü. Yaşanan kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırılan başarılı ve güzel oyuncu Songül Öden’in ilk müdahale ve kontrollerinin ardından dinlenmek için taburcu edildiği öğrenildi.

Songül Öden Ölümden Döndü

Disney Plus için çekimleri devam eden ve Halit Ergenç’in başrolünde yer aldığı Nomen dizisinde büyük bir kaza yaşandı. Dizinin çekimleri sırasında Songül Öden’in sahnesinde Songül Öden araçtayken aracın kontağı açık unutuldu ve bu sırada araç kaza moduna geçerek airbagleri açtı. Araç içinde bulunan Songül Öden airbaglerin açılmasıyla sıkıştı ve karın ve kol bölgeleri darbeler aldı. Araçtan hemen çıkarılan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. İlk müdahalesinin ardından taburcu edilen oyuncunun dinlenmek için evine gittiği öğrenildi. Ölümle burun buruna gelen Songül Öden’in yaşadığı şoku uzun süre atlatamadığı öğrenildi. Ömer Feyzioğlu tarafından yönetilen dizinin oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Songül Öden ve Melis Sezen gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizi çok yakında Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak.

Songül Öden Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde yer alan başarılı ve usta oyuncu Songül Öden 17 Şubat 1979 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Songül Öden bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer almıştır. Songül Öden’in yer aldığı yapımlar arasında

·         Acı Aşk

·         72. Koğuş

·         Ekşi Elmalar

·         Ferhunde Hanımlar

·         Vasiyet

·         Gümüş

·         Vazgeç Gönlüm

·         Umutsuz Ev Kadınları

·         Serçe Sarayı

·         Fi

·         Şeref Bey

·         Beni Çok sev

·         Uysallar

·         Nomen ve

·         Atatürk bulunmaktadır.

23-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar