Süha Uygur 64 yaşında nikah masasına oturdu

Süha Uygur 64 yaşında nikah masasına oturdu
Ünlü tiyatrocu Süha Uygur ile 17 yıldır birlikte yaşadığı Filiz Senger nikah kıydı. Süha Uygur ve Filiz Senger 17 yıl sonra birlikteliklerini resmiyete döktü.

Ünlü tiyatro sanatçısı Süha Uygur 64 yaşında nikah masasına oturdu. Sevilen sanatçı ve 17 yıldır hayat arkadaşı olan yapımcı Filiz Senger birlikteliklerine resmiyet kazandırdı. Uzun süredir beraber yaşayan ve iki çocukları olan çiftin nikahı Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde kıyıldı. Süha Uygur bu haberi ve nikaha ait görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Darısı bekarların başına" diyen Süha Uygur'un paylaşımına beğeni ve yorum yağdı. Ünlü çiftin nikah törenine sanatçı dostları da katıldı. Nejat Uygur'un eşi Necla Uygur da oğlu Süha'yı nikah töreninde yalnız bırakmadı.

Süha Uygur ile Filiz Senger 17 yıl sonra nikah kıydı

Usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un oğullarından biri olan Süha Uygur 17 yıllık birlikteliğini nikahla taçlandırdı. Süha Uygur ve Filiz Senger nikah masasına oturdu. Ünlü çift 17 yıl önce birlikte yaşamaya başlamıştı. İki çocukları olan çiftin nikahına dair paylaşımlar dikkat çekerken sevenleri, çiftin mutluluğuna mesajlarıyla dahil oldu. Beşiktaş'ta yapılan nikah törenine ünlü çiftin aile üyeleri, arkadaşları ve sanatçı dostları katıldı. Süha Uygur paylaşımına şu ifadeleri ekledi; "17 yıl sonra imzayı attık… Darısı bekar arkadaşlarımızın başına."

Süha Uygur kimdir?

Tiyatrocu bir ailenin üyesi olan Süha Uygur tiyatrocu Süheyl Uygur'un ikiz kardeşi. Usta oyuncu ve tiyatronun unutulmaz ismi Nejat Uygur'un 5 oğlundan biri olan Süha Uygur hayat arkadaşı Filiz Senger'le tam 17 yıl sonra resmi olarak evlendi. Sanat yönetmenliği de yapan Süha Uygur küçük yaşlardan itibaren annesi ve babasının adını taşıyan Nejat- Necla Uygur tiyatrosunun yöneticiliğini üstlenmiştir. Sevilen oyuncu Behzat Uygur'un da abisi olan Süha Uygur 64 yaşında hayatını sevdiği kadınla birleştirdi. Süha Uygur'la evlenen Filiz Senger de sosyal medya hesabından güne dair çok sayıda fotoğraf paylaştı. Ünlü çiftin mutluluğuna birçok sanatçı dostu da sosyal medya paylaşımlarıyla ortak oldu. Süha Uygur Filiz Senger çifti 17 yıl sonra 'evet' dedi.  

06-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar