Oyuncu İlker Kurt Hayatını Kaybetti

Oyuncu İlker Kurt Hayatını Kaybetti
Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan ve zor rollerin altından kolaylıkla kalkan ünlü oyunculardan İlker Kurt 49 yaşında hayatını kaybetti.

Dizi ve film sektöründe şok bir haber tüm oyuncuları ve çalışanları derinden üzdü. Pek çok dizi ve filmde rol alan ve 49 yaşında olan başarılı oyunculardan İlker Kurt hayatını kaybetti. Bu son dakika haberi magazin basını ve internet haber siteleri ile sosyal medyada geniş şekilde gündem oldu. Dün akşam son dakika haberi olarak gündemde yer alan gelişmeyi Film – San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ünlü oyuncunun hayatını kaybettiğini belirten Kıvanç Terzioğlu aynı zamanda üzüntülerini dile getirdi. Bugüne kadar pek çok filmde ve dizide rol alan ve seyircinin beğendiği ve sevdiği oyunculardan olan İlker Kurt’un hayatını kaybetmesi sevenlerini ve yakın arkadaşlarını da derinden üzdü.

İlker Kurt hayatını Kaybetti

Dizilerin ve sinema filmlerinin beğenilen oyuncularından olan ve daha çok yardımcı karakterleri canlandıran başarılı oyuncu İlker Kurt 49 yalında hayatını kaybetti. Oyuncu İlker Kurt’un hayatını kaybettiğini Filim – San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Kıvanç Terzioğlu paylaşımında “Filim – San Vakfı üyelerimizden oyuncu dostumuz İlker Kurt’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı. Bu haberin ardından pek çok yerde ünlü oyuncunun hayatını kaybettiğinin haberleri yapıldı ve oyuncunun sevenleri bu haberi derin üzüntüyle karşıladı. Bugüne kadar pek çok dizide ve filmde rol alan İlker Kurt sektöre Su Sinekleri dizisi ile adım attı ve ardından pek çok projede yer aldı.

İlker Kurt Kimdir?

49 yaşında hayata veda eden oyuncu İlker Kurt 3 Nisan 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan İlker Kurt bunun için gerekli eğitimleri almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. İlk kez Su Sinekleri adlı diziyle kamera karşısına geçen İlker Kurt bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. İlker Kurt’un yer aldığı yapımlar arasında

·         Cinlerle Periler

·         Türkü Filmi

·         Kınalı Kar

·         Bodrum Hakimi

·         Bir Çift Çizme

·         Pars: Kiraz Operasyonu

·         Hepsi Bir

·         Ayrılık

·         Kanıt

·         Veda

·         Rüzgarlı Sokak

·         Takım: Vatan Sana Canım Feda

·         Umutsuz Ev Kadınları

·         Osmanlı’da Derin Devlet

·         Enes Batur Hayal mi Gerçek mi

·         Karımı Gördünüz mü

·         Arka Sokaklar yer almaktadır.

06-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar