Ünlü oyuncu çift yeni bir sektöre girdi

Ünlü oyuncu çift yeni bir sektöre girdi
Ünlü oyuncu çift Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram sosyal medyanın ardından çok farklı bir sektöre girdi. İşte, Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram yeni işi…

Dizi ve filmlerdeki performanslarıyla tanınan Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram sosyal medyada kanallarıyla geniş kitlelere ulaşıyordu. 'Noluyo Ya?' isimli YouTube kanalının ardından ünlü çift yeni bir işe daha el attı. Paylaştıkları eğlenceli içeriklerle ciddi takipçi sayılarına ulaşan Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram çiftinin yeni işi herkesi şaşırttı. Adanalı dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Fırat Albayram ile 2016 yılında dünya evine girdiği oyuncu Ceyda Kasabalı yeni girişimlerde bulumaya devam ediyor. YouTube'da da yıldızları parlayan çift hazırladıkları eğlenceli içeriklerle dikkat çekmeyi başarıyor. Peki, Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram çiftinin yeni iş nedir?

Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram yeni bir iş için kolları sıvadı

Noluyo Ya? Kanalının sahipleri olan oyuncu çift Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram çok farklı bir sektöre giriyor. Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram 2016 yılında evlendi ve oyunculukla başlayan kariyerlerini sosyal medya da farklı bir boyuta taşıdı. Evlilik hayatları, evleri ve aileleriyle ilgili eğklenceli içerikler hazırlayan çift kısa sürede dikkat çeken bir kanal oluşturmayı başardı. YouTube kanalları 3.5 milyon takipçiye ulaşan ünlü çift dizi ve film projelerine de devam ediyor. Ünlü çift yaptıkları işlerine yanınan bir yenisini daha ekliyor.

Noluyo Ya? Çekimleri oradan yapılacak

Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram otel işletmeye karar verdi. Otel işletmeciliği işine giren Kasabalı ve Albayram çiftinin Assos'ta bir alan kiraladığı öğrenildi. Ceyda Kasabalı kuzeni ile birlikte bir otel açtıklarını söyledi ve yapmak istediklerini anlattı. Kasabalı, "Şimdi her şeyi yeniliyoruz. Odalar değişecek, etrafı güzelleştireceğiz. Sonra da misafirlerimizle buluşacağız" ifadelerini kullandı. Otelle ilgili hazırlıkları devam eden çiftin buraya gelen misafirlerle kendilerinin ilgileneceği ve videolarını buradan çekmeye devam edecekleri öğrenildi. Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram çifti seyahat ve tatil videoları ile de izleyicilerine keyifli anlar yaşatıyordu. Noluyor Ya? Kanalı ile her geçen gün daha çok tanınan çiftin otelleriyle ilgili videolar da şimdiden merak edilmeye başlandı.

06-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar