Şükrü Özyıldız askere gitti uğurlamada birçok ünlü yer aldı!

Şükrü Özyıldız askere gitti uğurlamada birçok ünlü yer aldı!
Şükrü Özyıldız askere gitti uğurlamada birçok ünlü yer aldı! Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, askere gitti? Şükrü Özyıldız nerede asker?

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, askerlik görevini tamamlamak için çok yakında birliğine teslim olmayı planlıyor.  Şükrü Özyıldız askere gitti uğurlamada birçok ünlü yer aldı! Daha önce Alice müzikalinde Şapkacı karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız için, askerlik önce bir kutlam gerçekleştirildi. Bir çok ünlü isimden oluşan kutlamada, Şükrü Özyıldız'a sürpriz yapılarak pasta kesildi.İçerisinde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Enis Arıkan gibi başarılı isimlerin dahil olduğu Alice Müzikali grubunda oldukça keyifli dakikalar yaşandı. Peki Şükrü Özyıldız ne zaman askere gidecek? Şükrü Özyıldız askerliğini nerede yapacak? Şükrü Özyıldız askere mi gitti? İşte ekranların başarılı oyuncusu Şükrü Özyıldız ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Daha önce 2015 yılında ekranlara gelmeye başlayan Star Tv kanalının sevilen dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'da Eren karakterine hayat veren Şükrü Özyıldız, vatan görevini yapmak için hazırlanıyor. 21 günlük bedelli askerlik yapmaya hazırlanan Şükrü Özyıldız'a arkadaşlarından bir uğurlama sürprizi hazırlandı. Şükrü Özyıldız'ın askere gidişini pasta keserek kutlayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız'ın arkadaşları, eğlenceli dakikaların yaşanmasını sağladı. Aralarında  Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Enis Arıkan'ın yer aldığı grubun kutlaması sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzel oyuncu Ezgi Mola'nın kendi ınstagram hesabında paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi topladı. 'Bugün canımız Şükrü Özyıldız’ı vatani görevini yapmak için uğurluyoruz. Seni çok seviyoruz.' açıklamsı ile paylaşım yapan Ezgi Mola, birden fazla güzel fotoğraflar paylaştı. Ardından oyuncu Şükrü Özyıldız ise, 'İyi Ki Varsınız' diyerek teşekkür etti.

Şükrü Özyıldız kimdir?

18 Şubat 1988 yılında dünyaya gelen Şükrü Özyıldız, İzmir doğumludur. Türkiye'de gördüğü üniversite eğitimi esnasında Erasmus ile Portekiz'e giden  Şükrü Özyıldız, orada kafes dövüşlerine katılmıştır. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başlayan  Şükrü Özyıldız, bir çok dizi, tiyatro ve reklam filminde rol almıştır. İlk olarak 2011 yılında yayınlanmaya başlayan Derin Sular dizisinde rol almıştır.

Şükrü Özyıldız rol aldığı dizi ve filmler

Şeref Meselesi- 2014

Sevimli Tehlikeli- 2014

Benim Hala Umudum Var- 2013

Neva- 2013

Uçurum- 2012

Derin Sular- 2011

11-11-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar