Sunucu Nursel Ergin'in evliliği çatırdıyor

Sunucu Nursel Ergin'in evliliği çatırdıyor
Sosyal medya hesaplarından eşi ile fotoğraflar paylaşan güzel sunucunun uzun süredir eşi ile fotoğraflar paylaşmaması takipçilerinin gözünden kaçmamıştı.

Yıllar önce yayınlanan formatı Acun Ilıcalı’ya ait olan Var Mısın Yok Musun yarışması ile ünlenen isimler arasında yer alan Nursel Ergin 2017 senesinde evlendiği Murat AkyeSunucu Nursel Ergin boşanıyorr ile anlaşamadı ve evi terk etme kararı aldı. Boşanmaya karar veren çift sessizliğini koruyor ve henüz bu konu hakkında bir açıklamada bulunmadılar.

Sunucu Nursel Ergin'in evliliği çatırdıyor

Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfakta yarışmasının sunucusu olarak karşımıza çıkan Nursel Ergin zaman zaman sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Fakat bu sefer gündeme gelmesinin sebebi hiç de sevindirci bir haber değil. 2017 yılında Murat Akyer ile nikah masasına oturan Ergin’in evliliğinin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Evliliğini sonlandırma kararı alan ünlü sunucu evini dahi terk etti. Sosyal medya hesaplarından eşi ile fotoğraflar paylaşan güzel sunucunun uzun süredir eşi ile fotoğraflar paylaşmaması takipçilerinin gözünden kaçmamıştı. Gerek Nursel ergin gerekse de Murat Akyer tarafından boşanma ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Nursel Ergin kimdir?

30 Temmuz 1980 ‘de Ankara’da dünyaya geldi. Yetiştirme yurdunda büyüyen ve 18 yaşında yapmış olduğu evliliğinden Bengü isminde bir kızı vardır. Ünlü olmadan önce profesyonel antrenörlük yaptı. 6 yıl bu işi yaptıktan sonra bir beyaz eşya markasıbda satış temsilcisi olarak çalıştı. Formatı Acun Ilıcalı’ya ait olan ve Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun yarışma programı ile tanındı. 100 bölümden fazla yarışmada kalmayı başardı ve o zamanın parası ile yarışmadan 201 bin TL kazandı. Var Mısın Yok Musun programından sonra TRT de yayınlanan Cam Kırıkları dizisinde Suna karakterini canlandırdı. Daha sonra kadın kuşağı program sunuculuğu yaptı. Show TV’de Nursel’in Mutfağı programını sonra Kanal D’de sürdürdü. Şimdi ise Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfakta programı sunuculuğu yapıyor. 2017 yılında Murat Akyer ile yaptığı evliliği yüzünden kızı Bengü Çınar ile arası bozuldu.

Sunduğu programlar

2011      Mutfağım           Yemek programı              Kanal D, 2015     Nursel'in Mutfağı            Show TV, 2016  Nursel'in Evi, 2017-2018      Nursel'le Evin Tadı          Kanal D, 2019     Nursel'in Konukları Star TV, 2022-günümüz        Gelinim Mutfakta           Kanal D

Oynadığı diziler/filmler

2008      Avrupa Yakası TV dizisi, 2009      Can Kırıkları        Suna, 2011          Gün Akşam Oldu            

Yer aldığı yarışmalar

2007-2008           Var Mısın Yok Musun    Yarışmacı

 

17-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler