Survivor 101. Bölüm İzle

Survivor 101. Bölüm İzle
Survivor 101. Bölüm İzle! 8 Haziran Pazartesi Survivor'da neler olacak? Survivor son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 101. Bölüm İzle! Acun Medya tarafından tv8 için hazırlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler programında çeyrek finale sayılı günler kaldı. Coronavirüs nedeniyle neredeyse tüm dizi ve programlar yayınlara ara verirken, haftanın tüm günleri ekrana gelen Survivor izlenme rekorları kırdı. Milyonlarca kişi tarafından her gün takip edilen programda bu hafta kritik bir eleme gerçekleşecek. Survivor’ın bu akşam yayınlanan bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLE

Survivor'da çeyrek finale sayılı günler kala heyecan katlanarak artıyor. Türkiye'nin en çok izlenen reality show programı ünvanını elinde bulunduran yarışmanın son bölümünü tek parça izlemek için arama yapılıyor. Survivor'ın 8 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünü tv8 resmi internet sitesinden izleyebilir, siteye yukarıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR’DA BU HAFTA NELER OLDU?

Çeyrek final bileti alma yolunda yarışmacılar tüm hünerlerini yarışlara aktarırken Survivor’da bu hafta nefesler tutuldu. Haftanın en önemli oyunu sembol oyunu oynandı ve yarışmacılar bugüne kadar kazandığı sembolleriyle sembol oyununda iki hafta dokunulmaz olmak ve ilk çeyrek finale giden isim olabilmek için mücadele ettiler. Oyunu kazanan ve ilk çeyrek finale giden isim Elif oldu.

Kaptanlık oyununu kazanan iki isim Cemal Can ve Sercan yeni takımlarını oluşturdu. Sercan takımına Elif, Barış, Yunus Emre ve Berkan’ı alırken, Cemal Can ise Nisa, Yasin, Ardahan ve Evrim’i aldı.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı eleme konseyine çıktı. Kendilerince taktik geliştiren gönüllüler takımı SMS’de en güçlü olduğunu düşündükleri Cemal Can’ı eleme adayı olarak belirlediler.

İkinci dokunulmazlık oyununu 10’a 8 kazanan Gönüllüler takımı rahat bir nefes aldı ve Ünlüler takımı konseye çıktı. Ünlüler takım da Gönüllüler takımı gibi SMS’de en güçlü olduğunu düşündükleri Barış’ı eleme adayı olarak belirlediler.

Salı günü gerçekleşecek eleme konseyinde iki takımında SMS birincileri birer isim daha eleme adayı olarak belirleyecek ve en az SMS oyu alan yarışmacı Survivor'a veda edecek.

Survivor her akşam saat 20:30'da tv8 ekranında!


 

08-06-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler