Survivor 103. Bölüm İzle

Survivor 103. Bölüm İzle
Survivor 103. Bölüm İzle; Haftanın 7 günü izleyenleri ekrana bağlayan Survivor 10 Haziran Çarşamba günü saat 20:00'de TV8'de!

Survivor 103. Bölüm İzle! Acun Medya tarafından tv8için hazırlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler programında çeyrek finale sayılı günler kaldı. Coronavirüs nedeniyle neredeyse tüm dizi ve programlar yayınlara ara verirken, haftanın tüm günleri ekrana gelen Survivor izlenme rekorları kırdı. Milyonlarca kişi tarafından her gün takip edilen programda bu hafta kritik bir eleme gerçekleşecek. Survivor’ın bu akşam yayınlanan bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

Survivor'da çeyrek finale sayılı günler kala heyecan katlanarak artıyor. Türkiye'nin en çok izlenen reality show programı ünvanını elinde bulunduran yarışmanın son bölümünü tek parça izlemek için arama yapılıyor. Survivor'ın 10 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünü tv8 resmi internet sitesinden izleyebilir, siteye yukarıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Survivor'da Neler Yaşandı?

Dün akşam 102. bölüm ile ekranlara gelen Survivor'da adaların takımlara ayrılması ve ilk olarak ünlülerde başlayıp, ardından gönüllüler takımına transfer olan Barış'ın son takım ayrımında yeniden Ünlülere geçmesi ile Evrim'in dozu biraz arttı. Eski takım arkadaşlarının adını adada çardağa kazınmış halde görünce kendi baş harfinin olmamasını sorgulayan Barış'a Evrim'den sert yanıt geldi. Yaşananlardan sonra ayrı takımlara geçen yarışmacılar arasında gerçekleşen İletişim oyununu yine gönüllüler kazandı.Sıra ile aileleri ile telefon görüşmesi yapan Evrim, Cemal Can, Yasin, Ardahan ve Nisa yaşadıkları özlem ile gözyaşlarına hakim olamadı. Ailelerinden destek sözcükleri ile kendilerine ayrılan sürenin sonunda veda ettiler. Yapılan Eleme Konseyinin ardından ise Ünlüler Takımından Yunus Emre adaya veda eden isim oldu. 4 kişi kalan ünlüler takımı haftayı 1 kişi eksilerek nasıl tamamlayacak?

Survivor 103. Bölümde Neler Olacak?

Survivor 103. Bölüm İzle! Eksilerek Devam eden Survivor'da bu akşam kaptanlar değişiyor. Gerçekleşecek olan kaptanlık yarışında bu kez aynı takım içinde bulunan Yasin ve Ardahan arasında gerilim artıyor. Hatta gerilim kavga boyutuna geliyor ve Acun Ilıcalı'nın dahil olduğu tartışma konsye taşınıyor. Eşitliğin bozulduğu adada kaptanlar takımlarına kimleri alacak? Hepsi ve fazlası bu akşam saat 20:00'de TV8'de. Survivor 103. bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimşzde.

İyi Seyirler. . . 

 

10-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar