Survivor 106. Bölüm İzle

Survivor 106. Bölüm İzle
TV8'de yayınlanan Survivor 106. yeni bölümü yayınlandı! Yarışmanın 13 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünü izlemek için tıklayın!

Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor 13 Haziran Cumartesi akşamı 106. yeni bölümüyle ekrana geldi. Çeyrek finale sayılı günler kala oyunlardaki rekabet artarken yarışmacıalr haftalık takımlarla finale isimlerini yazdırabilmek için mücadele ediyorlar. Yarışmanın bugün yayınlanan bölüm fragmanına Nisa ve Elif'in oyun sırasında geçirdiği kazalar damga vurdu. Survivor'da bu akşam neler yaşanacak? Tüm detaylar ve Survivor 106. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Survivor 106. yeni bölümde yürekleri ağza getiren anlar!

Çeyrek finale sayılı günler kala yarışmacılardaki hırs sakatlıkları da beraberinde getiriyor. Survivor'ın 13 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan 106. yeni bölüm fragmanında oyun sırasında Elif'in ve Nisa'nın geçirdiği sakatlıklar yürekleri ağza getirdi ve Acun Ilıcalı'nın ciddi tepkiler almasına sebep oldu.

İlk dokunulmazlık oyununda havuza dalış sırasında Elif'in yanlış hareketi sonucunda boynundan sakatlandığı görünüyor. Arkadaşları ve Doktor Metin Kuş tarafından hemen müdahale edilen Elif apar topar hastaneye kaldırılıyor. Elif'in sakatlığı yürekleri ağza getirirken yarışmanın devamında Nisa'nın da ciddi bir sakatlık geçirdiği görünüyor.

Nisa'nın Sercan ile karşılaşmasında yaklaşık 5-6 metrelik parkurdan düşerek sakatlandığı görünüyor. En yakın arkadaşı Nisa'nın düşüşünü gören Cemal Can gözyaşlarını tutmakta zorlanırken diğer yarışmacıların da morelinin bozulduğu görülüyor.

Acun Ilıcalı'ya tepki yağdı!

Fragmanın yayınlanmasının ardından Acun Ilıcalı'ya twitter'da resmen tepki yağdı. Bir süredir fragmanların sakatlıklar ve kavgalardan ibaret olduğunu, ada hayatı dışında gereksiz görüntülerin ekrana geldiğini savunan kullanıcılar #AcunSakatlıktanReytingYapma hashtagi ile tepkilerini dile getirdi. Bunun yanında Sercan'ın kariyeri için bazı yaşananların montajla kaldırıldığını savunan kullanıcılar şu tepkileri verdi!

Survivor’ı izlemeyi bu saatten sonra bırakıyorum. Reality şovdan tamamen uzaklaştı. Acun zaten izleyecekler diye herşeyi kafasına göre göstermeye başladı.Takımlar iki kişinin ayrılmaması üzerine kuruluyor.izledikçe stres yapıyorum.acun git firarda çek 

— Heisenstein (@Heisensteinn)

 

Nisanın düştügü parkurda yan taraflarında iplerden koruma vardı ama kaldırmıslar simdi yani ne kadar survivor olsa da ki bu sene ki survivor bile degil her türlü önlemi almak zorundalar 3 metre ne ya o kız boynunun ustune dusse veya felç kalsa nolucak.

— Kaniel Outis (@Centilmanmann) 

 

Survivor değil, Sercanvor izliyoruz.
Parlatmaya çalıştıkları kişilerin nasıl uyuduğunu, yarıştığını, yemek yediğini izliyoruz.
Survivor'u parça parça kese kese izlettirdiniz ama yine de başaramadınız

— Muhammed&Esra GÖKÇEN (@gokcen4301)

 

Kalbiniz o kadar kötü ki Barışın survivor öncesi yaptığı iyilikleri bilseniz bu söylediklerinizden utanırsınız 

— Survivor 2020 BMY (@bmy_amawinner)
13-06-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler