Survivor 107. bölüm izle

Survivor 107. bölüm izle
Survivor 107. bölüm izle! Final yaklaştıkça heyecanı artan Survivor 2020, 14 Haziran Pazar akşamı 107. bölümüyle ekrana geliyor.

Survivor 107. bölüm izle! Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve sunduğu Survivor 2020, 14 Haziran Pazar akşamı saat 20:00'da 107. ve yeni bölüm ile ekrana geliyor. Büyük ilgi gören yarışmanın bu akşam yayınlanacak bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Kaybeden taraf konseye, haftanın ikinci eleme adayını seçmek için gidecek. Dokunulmazlık oyununu hangi tarafın kazanacağı merakla bekleniyor. Mavi ve kırmızı takımlarının heyecan dolu yeni bölümünü izleme bağlantısı sizlerle. Yarışmayla ilgili diğer tüm detaylar da yazının devamında.

Survivor 107. bölüm izle

Survivor 2020 izleyicileri yayınlanan her bölüme büyük rağbet gösteriyor. Sezon başladığından bu yana reytinglerin ilk sırasında inmeyen Survivor 2020'nin yeni bölümü nasıl izlenir? İzleyiciler yeni bölümü nasıl izleyebileceğini araştırıyor. Yeni bölümleri izlemek için tv8.com.tr, acunn.com ya da Survivor Türkiye Youtube kanalını ziyaret etmeniz gerekiyor. Bu adreslerden bölümleri hd kalitede izleme imkanına sahipsiniz. Survivor 107. bölümü izlemek için hemen aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Survivor 106. bölümde neler yaşandı?

Survivor 2020'nin 13 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan 106. bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Dokunulmazlık oyununda iki yarışmacının yaşadığı kaza herkesi oldukça korkuttu. Kırmızı takımda Elif, parkurda yer alan su kaydırağında başını vurdu ve ambülansla hasteneye götürüldü. Mavi takımda ise Nisa parkurun yüksek kısmından aşağı düştü. Nisa, herkesi korkuttu ancak ardından ciddi bir şeyi olmadığı ortaya çıktı.

Dokunulmazlık oyununa dönecek olursak Mavi takım oyunun başında üstlünlüğü ele geçirdi ve rakibine büyük fark atarak skour 9-3'e kadar getirdi. Bu noktadan sonra Kırmızı takım çıktığı her oyunu kazanmaya başladı. En sonunda durum 9-9 oldu. Herkes nefesini tuttu ve bayrak yarışını izledi. Mavi takımda Sercan ve Yasin, Kırmızı takımda Cemal Can ve Berkan yarıştı. Yasin ve Berkan, parkurda yarışırken Cemal Can ve Sercan atıcı olarak görev yaptı. Büyük mücadeleye sahne olan oyunu geriden gelerek 10-9 skoruyla Kırmızı takım kazandı. 

Dün akşam yayınlanan bölümün sonunda eleme konseyi yapıldı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takımda, kaptan Ardahan takım arkadaşları tarafından eleme adayı olarak seçildi.

14-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler