Survivor 109. bölüm izle

Survivor 109. bölüm izle
Survivor 109. bölüm izle! Survivor 2020, 16 Haziran Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. İletişim oyunu ve eleme heyecanı yaşanacak yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 109. bölüm izle! Survivor 2020'nin 109. ve yeni bölümü büyük heyecanla bekleniyor. 16 Haziran Salı akşamı TV8'den ekrana gelecek yeni bölümde bu hafta adaya hangi ismin veda edeceğini öğreneceğiz. Bunun yanında sevdikleriyle iletişime geçmek isteyen Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları, bunun için İletişim oyununda birbiriyle mücadele edecek. Yeni bölümü izlemek için sayfayı aşağı kaydırarak, sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Survivor 109. bölüm izle

Milyonların favori yarışma programı Survivor 2020, bu akşam yayınlanacak bölümüyle yine herkesi ekran başına geçirecek. Yeni bölümde heyecan yine doruklarda yaşanacak. Mavi takımda yaşanan iç çatışmalar, büyük bir ayrışmaya sebep oluyor. Evrim, bir önceki bölümde oynanan ödül oyununda, oyunu yarıda bırakması nedeniyle takım içerisindekilerin tepkisiyle karşı karşıya kalacak. Takım arkadaşları Evrim'in bu yaptığı hareketin takıma ihanet olduğunu düşünüyor. Evrim ise kendisine yapılan haksızlıklar nedeniyle yaptığının arkasında duruyor. 

Yeni bölümde oynanacak iletişim oyunu, çok uzun zamandır sevdiklerinden uzak kalan yarışmacılar için büyük önem taşıyor. Yarışmanın ikinci sunucusu Murat Ceylan'ın "unutulmayacak  bir an" şeklinde açıkladığı ödül herkesi oldukça duygulandırdı. İletişim oyununda gözleri bağlı olan yarışmacılar, takım arkadaşlarının yönlendirmeleriyle zorlu parkuru tamamlamaya çalışacak. İletişim oyununu kazanan taraf sevdikleriyle hasret giderebilecek.

Survivor 2020'de Salı akşamı ekrana gelen bölümler, konseyde bir kişinin adaya veda edeceği anlamına geliyor. Herkesin nefesini tutup beklediği ada konseyinde hangi isim adaya veda edecek? 2 dokunulmazlık oyununu da kaybeden Mavi takımda, çeyrek finali garantileyen Elif dışında Ardahan, Evrim, Yasin ve Sercan eleme adayı olarak seçildi. Bu 4 eleme adayından biri bu akşam yayınlananacak yeni bölümdeki ada konseyinde yarışmaya veda edecek. 

Survivor 108. bölümde neler yaşandı?

Dün akşam ekrana gelen bölümde ödül oyunu heyecanı vardı. Büyük ödül ise denize gitmek ve denizde sörf yapmaktı. Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Ödül oyununda iki takım da büyük mücadele verdi. Oyun başa baş devam ederken Evrim'in yaptıkları herkesi şaşırdı. Durum 6-6 iken Evrim, Nisa ile mücadele ederken atış alanına geldiğinde oyunu yarıda bıraktı. Bu noktadan sonra Mavi takım büyük bir düşüş yaşadı ve ödül oyununu 10-6 skoruyla Kırmızı takım kazandı. Kırmızı takım yarışmacıları denizi tadını doyasıya çıkardı.

16-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler