Survivor 111. bölüm izle

Survivor 111. bölüm izle
Survivor 111. bölüm izle! Survivor yeni bölümüyle ekrana geliyor. 18 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan bölümü HD ve tek parça olarak izle.

Survivor 111. bölüm izle; Survivor 2020'de 111. bölüm, 18 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek. Yeni bölüm büyük bir heyecana sahne olacak. Survivor izleyicileri, yeni bölümü nereden izleyebileceğine dair araştırmalar yapıyor. Survivor 2020'nin 111. bölüm heyecanını tek parça ve HD kalitede izlemek için yazının devamına göz atın. Acun Medya imzası taşıyan ve TV8'den ekrana gelen yarışma programında çeyrek final ada konseyiyle birlikte resmen başlayacak. 

Survivor 111. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2020, Kırmızı ve Mavi takımı erzak oyununda karşı karşıya getirecek. Yarışmanın ikinci sunucusu Murat Ceylan, parkur alanına gelen yarışmacılara bir sürprizi açıkladı. Buna göre yarışmacılar yalnızca erzak oyunu için parkura gelmemişti. Survivor yarışmacıları bireysel olarak kaptanlık oyununda karşı karşıya gelecek. Önlerinde bulunan parkuru en kısa sürede tamamlayan iki yarışmacı, Kırmızı ve Mavi takımın kaptanları olacak. Kaptanlar takımlarında istediği yarışmacıları seçecek ve böylece bu haftanın takımları belirlenmiş olacak. Bölümün sonunda yapılacak ada konseyinde sms oylaması yapılacak. Bu sms oylaması tüm yarışmacıların, yarışmadaki geleceği için büyük önem taşıyor. Oylamadan nasıl bir sonuç çıkacağı herkes tarafınan oldukça merak ediliyor. Her şey yayınlanan bölümün ardından belli olacak. Ayrıca ada konseyine Cemal Can'ın göz yaşları damgasını vuracak. Geçtiğimiz günlerde yarışmacının yakın arkadaşı Caner İşler hayatını kaybetmişti. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde Cemal Can'a acı haberi verdiği tahmin ediliyor. Tüm bunların yaşanacağı Survivor 111. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 110. bölümde neler yaşandı?

Survivor 2020'nin 17 Hazian Çarşamba akşamı ekrana gelen 110. bölümü oldukça keyifli anlara sahne oldu. Herkesin çok sevdiği Anlat Bakalım oyunu, herkesi eğlendirmeyi başardı. Survivor yarışmacılarına bir kez daha birbirinden ünlü isimler eşlik etti. Anlat Bakalım oyununun ödülü ise Dominik Cumhuriyet'inde tatildi. Ünlü rockçı Haluk Levent, bağlandığı Anlat Bakalım oyununda seslendirdiği Elfida şarkısıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Anlat Bakalım oyununda kimin kazanacağı ise büyük merak konusuydu. NBA'de forma giyen Furkan Korkmaz ile Barış, en çok kelimeyi tahmin ederek Anlat Bakalım'da gecenin kazananı oldular.

18-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler