Survivor 114. bölüm izle

Survivor 114. bölüm izle
Survivor 114. bölüm izle! Her bölümü büyük heyecana sahne olan Survivor 2020'nin 21 Haziran günü ekrana gelen 114. bölümünü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 114. bölüm izle; TV8'den ekrana gelen ve Acun Medya imzası taşıyan Survivor 2020, 21 Haziran Pazar akşamında 114. bölüm ile ekrana geliyor. Yarışma programının tutkunu olan izleyiciler, yeni bölümü nereden izleyebileceğine dair araştırmalar yapıyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olma özelliği taşıyan Survivor 2020, her bölümüyle milyonlarca izleyiciyi hop oturup hop kaldırıyor. Siz de yeni bölümü izlemek isteyen izleyicilerdenseniz bu adresten yeni bölüme ulaşabilirsiniz. Adım adım sezon finaline doğru yaklaştığımız Survivor 2020, internet üzerinden oldukça geniş kitleler tarafından takip ediliyor. Acun Ilıcalı tarafından sunulan ve hazırlanan Survivor 2020 yeni bölümünü izlemek için yazının devamına göz atın.

Survivor 114. bölüm izle

Haftanın her günü izleyici karşısına çıkan Survivor 2020, bu akşam yani 21 Haziran Pazar, 114. bölümüyle yayınlandı. Yine milyonlarca kişi ekran başına geçti ve heyecanla yeni bölümü takip etti. Yarışmacıların parkurda büyük mücadeleleri herkesi oldukça heyecanlandırıyor. Büyük hayran kitlelerine sahip olan yarışmacılar, büyük finale adını yazdırmak için birbiriyle yarışıyor. Yarışmada hala takımlar bulunuyor ancak gün geçtikçe olay bireysel bir hal almaya başlıyor. Dolayısıyla heyecan dozu da büyük ölçüde artıyor. Survivor 2020, internet üzerinden nasıl izlenir? Siz değerli canlitv.com ziyaretçileri Survivor 2020, 114. bölümünü internet üzerinden izlemek istiyorsanız hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Survivor 2020'nin yeni bölümleri tv8.com.tr, acunn.com ve YouTube'daki Survivor Türkiye YouTube kanalından HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz. Yeni bölüme ulaşmak için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Survivor 114. bölümünde Cemal Can'ın Evrim'in adını vererek eleme adayı olarak belirlemesinin yankıları duyulacak. Evrim ve Kırmızı takım yarışmacıları arasında gerilim yaşanacak. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde yine bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Salı akşamı yapılacak eleme konseyi öncesinde son eleme adayını öğreneceğimiz konsey yaşanacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf ada konseyinde haftanın ikinci eleme adayını seçecek. Peki heyecanla beklenen dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Ada konseyinde hangi ismin adı eleme adayı olarak çıkacak? Bu soruların cevabını bu akşam saat 20.00'da ekrana gelmeye başlayacak yeni bölümde öğreneceğiz.

21-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler