Survivor 116. bölüm izle

Survivor 116. bölüm izle
Survivor 116. bölüm izle; TV8'in sevilen yarışması Survivor 116. bölüm ekrana geldi. Yeni bölümü HD ve tek parça izlemek için detaylar!

Survivor 116. bölüm izle; Survivor'da 116. bölüm geldi çattı. Yeni bir elemenin yaşanacağı bölümde kimin adaya veda edeceği oldukça merak ediliyor. Elemeden önce iletişim oyununda kozlar paylaşılacak. İletişim oyununda büyük ödülü kazanmak istiyorlar. 23 Haziran Salı akşamı TV8'den ekrana gelen Survivor 116. ve yeni bölüm ile ilgili detaylar. Fenomen yarışmanın bu akşam ekrana gelen bölüme tek parça olarak bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Bunun için yazının devamında yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Survivor 116. bölüm izle

Survivor'da her Salı akşamı ekrana gelen bölüm bir kişinin adaya veda edeceği anlamı taşıyor. Eleme adayları geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümlerde belli oldu. Sercan, Nisa ve Evrim, eleme adayı olarak seçildiler. Hayli kalabalık hayran kitlesi bulunan yarışmacılardan biri bu akşam adaya veda edecek. Eleme konseyleri bölümün en heyecanlı anları olmasına karşın letişim oyunları da oldukça heyecanlı geçiyor. Kırmızı ve Mavi takım, yine bir iletişim oyununda karşı karşıya gelecek. Yarışmacıların uzaktaki sevdikleriyle iletişim kurmalarının tek yolu bu oyunu kazanmak. Yarışmacıları yine oldukça büyük bir iletişim ödülü bekliyor olacak. Hangi takımın bu ödülü kazanacağı oyunun ardından belli olacak. Yarışmacılar sıcak bir Dominik gününde su dolu bir parkurda mücadele edecek.

Reyting rekoları kıran Survivor, bölümleriyle insanları televizyona bağlıyor desek yeridir. Ama ilgiyle izlediğiniz yarışma programını izlemenin tek yolu televizyon değil. Milyonlar, Survivor'ı internet üzerinden düzenli olarak takip ediyor. Aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak yeni bölümün keyfini HD ve tek parça olarak çıkarabilirsiniz.

Bir önceki bölümde neler yaşandı?

Survivor'ın 21 Haziran Pazartesi günü ekrana gelen bir önceki bölümünde bireysel dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşandı. Büyük bir mücadeleye sahne olan bireysel dokunulmazlık oyununu Mavi takımda yarışan Cemal Can kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası kimi eleme adayı olarak seçileceği herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Daha önce Nisa ve Evrim eleme adayı olarak seçilmişlerdi. Tüm gözler Cemal Can'ın üzerindeydi. Bireysel dokunulmazlık kazanan Cemal Can bir kişiyi eleme adayı olarak seçmek zorundadı. Cemal Can, Sercan'ı seçti ve Sercan, haftanın 3. eleme adayı oldu.

23-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler