Survivor 117. bölüm izle

Survivor 117. bölüm izle
Survivor 117. bölüm izle; 24 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümü tek parça ve HD izleyin. Bölümü full bir şekilde izlemek için tüm detaylar.

Survivor 117. bölüm izle; Survivor, 24 Haziran Çarşamba akşamı 117. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm, yarışmayı takip eden tüm kesimler tarafından heyecanla bekleniyor. Yarışmayı internet üzerinden izlemek isteyenler "yeni bölümü tek parça ve HD kalitede nereden izlerim" gibi sorular soruyor. Siz de bu soruyu soranlardansanız yeni bölümü full bir şekilde izlemek için aşağıda bulunan bağlantıya tıklayın.

Survivor 117. bölüm izle

Dün akşam Survivor adasında büyük bir ayrılık yaşandı. Yarışmanın başından bu yana herkes tarafından tartışılan bir isim olmayı başaran Evrim, adaya veda etti. Bu ayrılığın hemen ardından neler yaşandığını bu akşam ekrana gelecek bölümde izleyeceğiz. Kimi yarışmacılar bu ayrılığa sevinirken kimileri de üzüldü. Fragmanda gördüklerimiz kadarıyla Barış ve Berkan, aralarında geçen konuşmada Evrim'in ayrılığından duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Yasin ise Evrim'in Survivor'da yumruğunu masaya vurduğunu ifade ediyor. Bu ayrılığın yankılarını yeni bölümde göreceğiz. 

Yaşanan ayrılığın ardından gözler kaptanlık oyununa çevrildi. Yarışmada 7 yarışmacı kaldı ve bu yarışmacılar arasında kaptanlık oyununu kazanan 2 takım, Kırmızı ve Mavi takımın yeni kaptanları olacaklar. Kaptanlık oyununun ardından nasıl bir iki takım ortaya çıkacak büyük merak konusu. Yavaş yavaş ödüllerin daha da büyüdüğüne şahit olduğumuz Survivor'da, takımlarda hangi yarışmacıların yer alacağı merak ediliyor. Takım kaptanı olmak isteyen 7 yarışmacı da, oyunu kazanarak istedikleri takımları oluşturabilmek istiyor. Bunun için öncelikle oyunu kazanmak zorundalar. Kaptanlık oyununu hangi yarışmacılar kazanacak? Bu sorunun cevabını yeni bölümde alacağız.

Survivor 116. bölümde neler yaşanmıştı?

Dün akşam ekrana gelen Survivor bölümünde Kırmızı ve Mavi takım, iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Ödülü kazanmak isteyen iki takım da kıyasıya bir mücadeleye girişti. Açıklanan ödül herkesi oldukça heyecanlandırdı. İletişim oyununu kazanan takım, hem sevdikleriyle görüntülü olarak konuşacak hem de Instagram hesaplarından 5 fotoğraf paylaşabilme hakkına sahip olacaktı. Ödül oyunu iki takım arasında gitti geldi. Oyunun sonlarında rakibine göre daha iyi olan Kırmızı takım, 10-7 skoruyla iletişim ödülünün sahibi oldu. 

Herkesin heyecanla beklediği eleme konseyi de dün akşam gerçekleşti. Adaya kimin veda edeceği oldukça merak ediliyordu. Nefesler tutuldu ve Acun Ilıcalı, SMS oylaması sonucunda adaya kimin veda ettiğini açıkladı. Survivor adasına veda eden isim Evrim Keklik oldu. Böylece yarışmacının ada macerası sona erdi.

24-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler