Survivor 118. bölüm izle

Survivor 118. bölüm izle
Survivor 118. bölüm izle! Survivor, 24 Haziran Perşembe yayınlanan yeni bölüm ile TV8 izleyicileriyle buluştu. Yeni bölümü buradan izleyebilirsiniz.

Survivor 118. bölüm izle! Survivor, 25 Haziran Perşembe akşamı 118. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm, her zaman olduğu gibi milyonlarca kişi tarafından bekleniyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü internet üzerinden izlemek isteyenler, yarışmanın yeni bölümü hangi siteden izleyebileceğini araştırıyor. TV8'den ekrana gelen Survivor'ın bu akşam ekrana gelen 118. ve yeni bölümüne bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Survivor 118. bölüm izle

Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor'ın 25 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelen 118. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın..

Survivor'da yeni bölüm oldukça keyifli bir oyun oynanacak. Survivor yarışmacıları, annelerine kendileri hakkında sorulan sorulara ne cevap verdiklerini bilmeye çalışacak. Annesinin cevaplarını en çok bilen yarışmacı büyük ödül olarak son model lüks bir arabanın sahibi olacak.

Survivor 117. bölümde neler yaşandı?

Survivor'da dün akşam ekrana gelen bölümde Kaptanlık Oyunu oynandı. Yeni haftanın iki kaptanının belli olduğu oyunda yarışmacılar en kısa sürede parkuru tamamlamaya çalıştı. Parkura çıkan ilk yarışmacı Yasin oldu. Yasin, kronometre 01:07:34'ü gösterirken parkuru tamamladı. Hemen ardından Nisa parkurun başına geldi. Nisa, 00:55:38 süresi ile ilk sıraya yükseldi. Barış, 00:55:66 süresiyle parkuru bitirdi. Cemal Can, 00:49:60 süresi ile ilk sırayı Nisa'dan almayı başardı. Cemal Can'dan sonra parkura gelen Elif, 00:54:55 süresi ile Nisa'yı geçerek ikinci sıraya yükseldi. Bu kez parkurdaki isim Sercan'dı. Sercan, 00:53:50 süresi ile Elif'i geçerek ikinci sıraya yükseldi. Son olarak parkura gelen Berkan, Sercan'ın süresini geride bırakamayınca oyunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Böylece kaptanlık oyununda en iyi süreyi yapan Cemal Can ve Sercan, yeni kaptanlar oldular. En iyi süreyi yapan ismin Cemal Can olmasından dolayı renk seçme hakkı ondaydı. Cemal Can, tercihini Mavi renkten yana kullandı. Böylece Kırmızı renk de Sercan'a kaldı. Cemal Can, ilk olarak Berkan'ı takımına aldı. Sercan'ın ilk tercihi ise Elif oldu. Cemal Can, ikinci tercih olarak Nisa'yı takımına aldı. Sercan ise buna karşılık olarak Yasin'i takım aldı. Cemal Can, en iyi süreyi yapan isim olduğundan dolayı Barış, Mavi takıma gitti.

25-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler