Survivor 119. bölüm izle

Survivor 119. bölüm izle
Survivor 119. bölüm izle! Survivor, 26 Haziran Cuma günü yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşuyor. Yeni bölümü tek parça olarak izlemek için tüm detaylar.

Survivor 119. bölüm izle! İzleyicilerini heyecandan heyecana sürükleyen Survivor, 26 Haziran Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek yeni bölümüyle yine herkesi ekran başına geçirecek. TV8'den ekrana gelen yarışma programının yeni bölümünde ödül oyunu oynanacak. Yeni kaptanlarla birlikte oluşan yeni takımlarla birlikte haftanın ilk oyunu oynanacak. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki ödül oyunu mücadelesi heyecanla bekleniyor. Yeni bölümde ödül oyununu kazanan takım hangi ödülü kazanacak? Survivor 119. bölümü izlemek için tüm detaylar sizlerle. Yeni bölüme bu adresten ulaşabilirsiniz.

Bu akşama ekrana gelecek yeni bölümde Ödül Oyunu heyecanı yaşanacak. Yarışmanın Kırmızı ve Mavi takım şeklinde devam etmeye başlamasından bu yana, takımıyla ödül oyunu kazanamayan Yasin, yeni bölüm fragmanında oldukça üzgün görünüyor. Sercan ve Elif ise ödül oyunu öncesinde takım arkadaşları için mücadele edeceğine söz veriyor. Bu bölümde verilecek büyük ödül iki takım yarışmacılarını da oldukça heyecanlandırdı. Ödül oyununu kazanan takım, son model ve lüks bir limuzinle bulundukları adadan alınacak ve sıcak hava balonuna binmek için yola çıkacak. Sıcak hava balonuna binecek yarışmacılar yüzlerce metre yüksekte manzaranın keyfini çıkaracak. Bu mücadeleyi hangi takımın kazanacağı heyecanla bekleniyor. Ödül oyunu mücadelesine yeni bölümde şahit olacağız.

Survivor 119. bölüm izle

Haftanın her günü saat 20:00'da TV8'den ekrana gelen Survivor, yeni bölümleriyle herkesi heyecanlandırmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Survivor, 119. bölümüyle 26 Haziran Cuma günü izleyicisiyle buluşuyor. Yeni bölümü izlemek isteyen milyonlarca kişiyi nereden izleyebileceğini merak ediyor. Survivor 119. bölümüne bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için tek yapmanız gereken aşağıdaki bağlantıya tıklamak.

Survivor 118. bölüm yaşananlar

Survivor'ın 25 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelen 118. bölümünde bu sezon ilk kez oynanan bir oyun oynandı. Hatırlarsanız geçtiğimiz sezonlarda yarışmacıların annelerine, yarışmacılar hakkında sorular sorulur ve Survivor yarışmacıları da annelerinin kendileri hakkındaki soruları bilmeye çalışıyordu. Oldukça eğlenceli anlara sahne olan oyunda, yarışmacılar annelerinin, kendilerini ne kadar tanıdığını test etti. En çok cevap bilen Elif, arabanın sahibi oldu.

26-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler