Medyapım dünyaca ünlü diziyi uyarlayacak!

Medyapım dünyaca ünlü diziyi uyarlayacak!
Medyapım dünyaca ünlü İngiliz dizisi Doctor Foster'ı uyarlayacağını duyurdu. Doctor Foster dizisiyle ilgili tüm bilgiler.

Medyapım, yeni bir dizinin yapımına başlanacağının müjdesini verdi. Uyarlama olacağı açıklanan diziyle ilgili pek çok şey merak ediliyor. Henüz adı belli olmayan dizi, Doctor Foster isimli bir İngiliz dizisinin uyaralaması olacak. Önümüzdeki aylarda hazırlıklarına başlanacak olan diziyle ilgili tüm bilgiler.

Medyapım, Doctor Foster dizisini uyarlıyor!

Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj gibi dizileri ekranda olan Medyapım, yeni bir dizi projesi için kolları sıvadı. Dünyaca ünlü İngiliz dizisi Doctor Foster, Medyapım tarafından uyarlanacak. Yapım şirketi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bu bilgiyi takipçileriyle paylaştı. Doctor Foster dizisi, 2015 - 2017 yılları arasında BBC One'da yayınlandı. Doctor Foster, 5'er bölümden oluşan iki sezonuyla toplam 10 bölüm ekrana geldi. Ancak dizinin Türkiye uyarlamasının daha uzun olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Doctor Foster dizisinin 2021 yılından ekranlarda olması beklenirken, hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

Medyapım'ın Doctor Foster dizisinin uyarladığını duyanlardan bazıları, hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadıkları diziyi araştırmaya başladı. Doctor Foster dizisinin konusu oldukça dikkat çekici. Konusuna baktığımızda aldatılma 

Doctor Foster dizisinin konusu ne?

Doctor Foster dizisi Gemma Foster karakterinin etrafında şekilleniyor. Parminster Tıp Merkezi (Türkiye'deki karşılığı Aile Sağlığı Merkezi)'nde çalışan bir doktor olan Foster, Simon ile evlidir ve 12 yaşlarında bir oğulları vardır. Dizinin başında Foster, işe yetişmek için acele bir şekilde hazırlanırken eşinin atkısını takar. İşe vardığında ise atkıyı asmak üzereyken atkıda sarı bir saç teli olduğunu fark eder. O andan itibaren Gemma, eşiyle ilgili büyük kuşkular duymaya başlıyor. Sürekli onu aldatmış olabilme ihtimalini düşünüyor. Büyük bir şüpheye düşen Gemma, gördüğü her sarı saçlı kadına kuşkuyla yaklaşıyor. Sonrasında ise olayları bir dedektif gibi soruşturmaya başlıyor. Çözmeye çalıştığı şey ise eşinin, kendisini gerçekten aldatıp aldatmadığı oluyor. Kısacası "aldatılma psikolojisi" yaşayan bir kadının zaman içindeki değişimini gözler önüne seren bir dizi olduğu söylenebilir. Peki Simon tarafından gerçekten aldatılıyor mu, yoksa tüm bunlar kafasındaki kuruntulardan mı ibaret?

Doctor Foster dizisinin başrollerinde Suranne Jones, Bertie Carvel, Jodie Comer, Tom Taylor, Adam James, Victoria Hamilton, Robert Pugh yer alıyor.

27-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar