Barbaros dizisi için hazırlanan Çağatay Ulusoy'un son haline inanamayacaksınız!

Barbaros dizisi için hazırlanan Çağatay Ulusoy'un son haline inanamayacaksınız!
Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy tatilde kameralara yakalandı.Ulusoy'un son hal görenleri şaşırtırken o görüntülere sosyal medyadan yorum yağdı. İşte detaylar…

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy yeni rolü için hazırlanırken kameralara yakalandı. Kendisini kimsenin tanıyamayacağını söyleyen Ulusoy, TRT1'in yeni dizisi Barbaros için fiziki olarak hazırlanıyor. Sevgilisi Duygu Sarışın'la tatile çıkan Çağatay Ulusoy'un kilo aldığı gözlerden kaçmadı. Rolü için sakal da bırakan Ulusoy, Barbaros Hayrettin Paşa'nın ağabeyi Oruç Reis rolüyle TRT'nin yeni dizisi Barbaros'ta başrol oynayacak.

Çağatay Ulusoy tanınmaz hale geldi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un fiziki değişikliği görenleri şaşkına çevirdi. Sevgilisi Duygu Sarışınla birlikte balık tutmaya çalışırken magazin habercileri tarafından görüntülendi. Yakışıklı oyuncu aldığı kilolar ve sakalıyla oldukça farklı bir görünüme sahipken, paylaşılan görüntülerde sevgilisi Duygu Sarışın'a "Beni bu halde kimse tanıyamaz" dediği duyuluyor. Sevgilisiyle teknede görüntülenen Ulusoy'un, salaş bir tişört giymesine rağmen çok kilo aldığı gözlemlendi.

Çağatay Ulusoy Oruç Reis rolünde

TRT1'de 2020- 2021 sezonunda yayınlanması planlanan Barbaros dizisi için başrol olarak Çağatay Ulusoy ile anlaşılmıştı. Dönem dizilerinde başarıyı yakalayan TRT 1 yeni sezona oldukça iddialı bir yapım olan Barbaros'la başlayacak. ES Film'in yapımcılığında çekilecek dizinin yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler'in olacağı iddia edilmişti. İddialı bir dönem dizisi olacak Barbaros'ta tarihi bir şahsiyet olan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatı anlatılacak. Dizinin senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın kalemiyle hazırlanıyor.

Barbaros Hayrettin Paşa'yı kim canlandıracak?

Osmanlı'nın en ünlü denizcilerinden olan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatının ekrana yansıtılacağı dizide Çağatay Ulusoy Barbaros'un ağabeyi Oruç Reis rolüyle ekrana gelecek. Yeni sezonun en iddialı yapımı olacak Barbaros'ta diğer oyuncuların kimler olacağı henüz açıklanmazken, yapım şirketinin güçlü bir kadroyla çekimlere başlayacağı dizi kulislerinde konuşuluyor. Manken ve oyuncu olan Çağatay Ulusoy'un ise rolü için ciddi bir hazırlık sürdürdüğü biliniyordu. Oynayacağı roller için sık sık imaj değişikliği yapan Ulusoy'un son görüntüleri oldukça şaşırtıcıydı. Sakallı ve kilolu olan Ulusoy'un Barbaros dizisindeki performansı de şimdiden merak edilmeye başlandı.

25-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar