Survivor 120. bölüm izle

Survivor 120. bölüm izle
Survivor 120. bölüm izle! Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve sunduğu Survivor, 120. bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 120. bölüm izle; TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor, 27 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00'da 120. ve yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yarışma programının düşkünleri yeni bölümün başlamasını iple çekiyor. Adım adım final bölümüne doğru yaklaşılan Survivor'da her bölüm yarışmacılar açısında büyük önem taşıyor. Survivor'ın yeni bölümü de oldukça heyecanlı anlara sahne olacak. Acun Medya tarafından hazırlanan, TV8'den ekrana gelen ve Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor'ın yeni bölümünü izlemek için tüm detaylar. Yeni bölümde neler yaşanacak? Bir önceki bölümde neler yaşanmıştı?

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Sonlara doğru yaklaştığımızdan bu dokunulmazlık oyunları büyük önem taşıyor. Dokunulmazlık oyununu kaybetmek, bu kadar az sayıda yarışmacının kaldığı dönemde, yarışmacıların elemeye kalma şansının daha fazla olduğu anlamına geliyor. Dokunulmazlık oyununun yanı sıra bir başka heyecan da yaşanacak. Parkurda en iyi süreyi yapan yarışmacı ilk tur elemesini otomatik olarak geçme hakkına sahip olacak. Bu nedenle tüm yarışmacılar parkuru en kısa sürede bitirmek için büyük çaba sarf edecek. Dokunulmazlık oyunu sonrası yapılacak ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın sözleri yarışmacıları oldukça heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı, büyük finale kalan 4 yarışmacının Survivor'da hiçbir yarışmacının, hiçbir zaman yaşamadığı şeyleri yaşayacağının müjdesini verdi. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Parkurda en iyi süreyi hangi yarışmacı yapacak? 

Survivor 120. bölüm izle

Her gün ekrana gelen Survivor, bu akşam da TV8 ekranlarında olacak. Milyonlarca Survivor izleyicisi, yine büyük bir heyecanla ekran başına geçecek. Bu akşam saat 20:00'da başlayacak yeni bölümü önemli sayıda izleyici internet üzerinden izlemek istiyor. Siz de yeni bölümü internet üzerinden HD ve tek parça olarak izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 119. bölümde yaşananlar

Survivor'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde ödül oyunu oynandı. Cemal Can, Berkan, Nisa ve Barış'ın yer aldığı Mavi takım, ödül oyununu kazanan taraf oldu. Bir limuzinle alınan yarışmacılar deniz manzaralı, oldukça lüks bir malikaneye getirildi. Malikanede güzel bir gece geçiren yarışmacılar, ertesi gün sıcak hava balonunun keyfini çıkardı.

27-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler