Korkunç bir kaza geçiren Alişan ve ailesinden yeni bir müjdeli haber!

Korkunç bir kaza geçiren Alişan ve ailesinden yeni bir müjdeli haber!
Ünlü şarkıcı Alişan ve ailesi, geçirdikleri korkunç kaza sonrası büyük bir şok yaşamıştı. Kazayı ucuz atlatan aileden bu kez müjdeli haber geldi. İşte sevindiren o haber…

Ünlü şarkıcı Alişan, ailesi ve bakıcısı ile yolculuk yaparken Manisa'nın Saruhan ilçesi yakınlarında kaza geçirdi. Alişan'ın kendi kullandığı araç metrelerce sürüklendi. Araçta bulunan Alişanın eşi ve oğlu kazadan yara almadan kurtuldular. Bakıcı ise Saruhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bakıcınında hayati tehlikesi bulunmuyor. Üzücü bir haber ile gündeme gelen Alişan ve ailesinden instagram hesabında yaptıkları bir paylaşımla müjdeli haber geldi.

Buse Varol'dan güzel haber!

Alişan ve ailesimin önceki gün geçirdiği kaza sevenlerini üzmüştü. Buse Varol'un instagramdan yaptığı paylaşım ise Alişan hayranlarını sevindirdi. Kazadan sonra, eşi Alişan ve oğlu Burak ile instagram üzerinden bir paylaşım yapan Buse Varol şunları söyledi; "Allah'a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık. Allah evladıma, bana, eşime ve dadımıza bir şans daha verdi. İnanılmaz korkunç ve felaket dakikalar yaşadık. Bir daha yaşatmasın Allah'ım. Hiç kimseye. Bu süreçte arayan, mesaj atan, DM'den yazan, bir şekilde bize ulaşmaya çalışıp, bizi merak eden herkese çok teşekkür ederim. Ne kadar çok sevenimiz varmış. Ne güzel insanlar biriktirmişiz. Ne kadar şükretsem de az kalır. Bizi Burak'ın ve karnımdaki 5 haftalık bebeğimin melekleri korudu buna eminim. Allah bizi resmen pamuklara sarıp korudu. Ufak tefek yaralarla atlattık. Ailelerimize bağışladı Allah.Yazacak çok şeyim var ama sığdıramam.Yanımızda olan herkesten Allah razı olsun."

Alişan: Büyük şok yaşadık, ölümden döndük

Büyük hasar alan araçtan sağ salim kurtulan Alişan ve ailesi kazadan sonra büyük şok geçirmişlerdi. Alişan gazatecilere yaptığı açıklamada göz yaşlarını tutamamış, izleyenleri de hüzünlendirmişti.  Alişan, "Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum. Verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir, hayret ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Alişan'ın yaptığı hız belli oldu

Jandarmanın açıkladığı kaza raporunda, hız sınırı 130 olan yolda Alişan'ın 150 km hızla giderken takla attığı belirtildi. Hayati tehlike olmadan atlatılan bu kazadan sonra Alişan ve ailesinin bir daha bu türlü bir olay yaşamamalarını temenni ediyoruz. Buse Varol'un paylaşımından da anlaşılacağı üzere Alişan ailesi yeni bir bebek bekliyor. Müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan ünlü çifte canlitv.com olarak geçmiş olsun ve tebrik dileklerimizi gönderiyoruz.

26-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler