Survivor 121. bölüm izle

Survivor 121. bölüm izle
Survivor 121. bölüm izle! Survivor yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. Eleme adayının seçileceği bölümü izlemek için detaylar.

Survivor 121. bölüm izle! TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor, heyecan dolu yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor, bu akşam 121. bölüm ile ekrana gelecek. Büyük bir merakla beklenen yarışma programının 28 Haziran Pazar akşamı ekrana gelen bölümünü tek parça, full ve HD kalitede izlemek için yazıya göz atın.

Survivor 121. bölüm izle

Survivor, 28 Haziran Pazar günü saat 20:00'da 121. bölümüyle TV8'den ekrana gelecek. Acun Medya imzası taşıyan Survivor'ın yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Tüm yarışmacılarının büyük bir heyecan yaşadığı Survivor'da, bu akşam ekrana gelecek bölüm, yeni bir dokunulmazlık oyununa sahne olacak. Bir önceki bölümde haftanın ilk eleme adayı belli olmuştu. Dünün hemen akabinde bu akşam da dokunulmazlık için parkura çıkacaklar. Büyük bir azim ve hırsla mücadele eden yarışmacılar parkurda canını dişine takacak. Yeni bölümde Yasin'in parkurda yaşadığı kaza herkesi korkutacak. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim hem dokunulmazlık kazanacak hem de eleme adayını belirleme şansına sahip olacak. Oldukça gergin anların yaşanacağı ada konseyi herkesin heyecanlı dakikalar yaşamasına neden olacak. Peki dokunulmazlık oyununu hangi yarışmacı kazanacak? Ada konseyinde hangi isim ikinci eleme adayı olacak? Tüm bu sorular bu akşam ekrana gelecek Survivor 121. bölümünde cevaplarını bulacak.

Survivor 120. bölümde neler yaşandı?

Bildiğiniz gibi Survivor'da dokunulmazlık oyunu bireysele döndü. Parkurda en iyi süreyi yapan Berkan otomatik olarak 2. tura yükseldi. 1. turda Sercan - Yasin, Barış - Cemal Can ve Elif - Nisa eşleşmesi yaşandı. 2. tura yükselen isimler Berkan ile beraber Sercan, Cemal Can ve Elif oldu. 2. turda ise Berkan - Cemal Can ve Sercan - Elif eşleşmeleri yaşandı. Finale yüksenler Berkan ve Sercan oldu. Berkan'ı finalde yenen Sercan bu haftanın dokunulmazı oldu.

Dokunulmazlık oyunu sonrasında gözler ada konseyine çevrildi. Dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, elemeye çıkarmak için bir yarışmacının ismini vermek zorundaydı. Sercan, eleme adayı olarak Berkan'ı seçti. Böylece Berkan, haftanın ilk eleme adayı oldu.

28-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler