Survivor 127. bölüm İzle!

Survivor 127. bölüm İzle!
Survivor 127. Bölüm İzle; 5 Temmuz akşamı 127. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020'nin 127. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 127. Bölüm İzle; Ekranlarda fırtınalar estiren ve seyirciyi özellikle son haftalarda adeta ekrana kilitleyen fenomen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor. Özellikle son haftalara girilirken yarışmada her an her şeyin değiştiği artık kimin eleneceğinin belli olmadığı ve adayların her şeylerini ortaya koydukları yarışma programı Survivor seyirciyi heyecandan heyecana, meraktan meraka sürüklüyor. Finale az kala dokunulmazlık oyununun oynandığı ve eleme adaylarının belirlendiği Survivor 127. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de TV8'de. 

SURVİVOR 127. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Acun Medya tarafından yapılan ve sunumu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'a ait olan TV8'in eşşsiz yarışmasında sona yaklaşıldı. Finale doğru heyecanın yükseldiği ve geriye kalan yarışmacılardan kimin büyük ödüle sahip olacağı merak konusu ilken,  Survivor'da son oyunlar yapılmakta. Artıl 5 aylık serüvenin sonua gelen yarışmacılar kadar izleyenlarine hevesle beklediği Survivor 2020 finali çok yakında. 

Bu akşam yayınlanan Survivor 127. bölümde, Yine bir dokunulmazlık oyunu gerçekleşiyor. Artık adada 6 kişi kalan yarışmacılar arasından dün akşam ki bölümde ortak karar ile Berkan aday olurken bu akşam yeni bir aday daha ismi yazılarak finale doğru elenme mücadelesi verecek. Üstelik bu akşam ki konseyde Acun Ilıcalının duyurusu ile artık ada da ödül oyunu oynanmıyacağının haberini veriyor. Acun Ilıcalı artık yarışmacılarımız için en büyük ödül, finale gitmek cümleleri ile kesinliğini vurguluyor. Adada bireysel yarışmaların gücünü yarışmacılar bir kez daha anlamaya başladığı yarışma bu akşam yeni bölüm ile TV8'de. 

Merak edilen herşey ve daha fazlası Survivor 127. bölüm ile Tv8'de bulabilirsin. Survivor yeni bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantı linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 

06-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar