Survivor 129. bölüm izle

Survivor 129. bölüm izle
Survivor 129. bölüm izle; Survivor tek parça ve HD olarak bu adreste. Yeni bölümü ful bir şekilde izlemek için yazıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

Survivor 129. bölüm izle; Survivor, 7 Temmuz Salı akşamı saat 20:00'da yeni bölüm ile ekrana geliyor. TV8'den ekrana gelen yarışmanın bu akşam ekrana gelecek bölümde eleme heyecanı yaşanacak. Bu akşam Survivor'a hangi isim veda edecek? Yeni bölümde neler yaşanacak? Peki yeni bölüm HD ve tek parça olarak nasıl izlenir?

Survivor 129. bölüm izle

14 Temmuz'daki büyük finale günler kala herkes bu akşam ekrana gelecek bölümü beklemeye başladı. Yasin, Sercan ve Berkan'ın eleme adayı olarak seçildiği haftayı geride bıraktık ve bu akşam bu 3 isim arasından kimin adaya veda edeceğini öğreneceğiz. Elenecek ismin belli olacağı bölüm internet üzerinden nasıl izlenir? Yarışma programının delileri araştırmaya başladı bile. Sevilen yarışma programını yayınlandığı sırada tv8.com.tr adresindeki canlı yayın sayfasından izleyebilirsiniz. Canlı yayın sayfası yukarıdaki bağlantıda. Bölümü yayınlandıktan tek parça ve HD olarak yukarıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Bir önceki bölümlerde Sercan, Berkan ve Yasin eleme adayı olarak seçilmişti. Tüm bunların ardından yeni bölümde neler yaşanacak? İşte fragmanda gördüğümüz kadarıyla yeni bölümde yaşanacaklar. İşte herkesin büyük bir heyecanla beklediği yeni bölümde yaşanacaklar. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Bir önceki bölümde Sercan'ın Yasin'i eleme adayı olarak seçmesinin yankıları bu bölümde yaşanacak. Survivor'ın bu akşam ekrana gelecek bölümünde yarışmacılar son kez ödül oyunu için parkura çıkacak. Artık son ödül oyunu olmasından dolayı çıtanın bir hayli yukarıda olması bekleniyor. Murat Ceylan'ın ödülü açıkladığı anlarda yarışmacılar büyük bir heyecan yaşadı. Peki ödül oyununu kazanan taraf hangi ödülü kazanacak? Yarışmacılar adadan lüks bir yatla alınacaklar ve Dominik Cumhuriyeti'nin en lüks otellerinden birinde konaklayacak. Mavi takım ile Kırmızı takım arasındaki mücadele herkesi heyecana boğacak. Her iki taraf da ödülü kazanmak için büyük bir mücadele verecek. Büyük ödülü kazanan taraf hangi takım olacak? Eleme konseyinde ise bölümde heyecanın en yüksek noktaya çıktığı anlar yaşanacak. Bildiğiniz gibi Sercan, Yasin ve Berkan önceki bölümlerde eleme adayı olarak seçilmişti. Bu bölümde adaya hangi ismin veda edeceği herkes tarafından heyecanla bekleniyor. 

07-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler