Nizami Alem Dizisine iki Bomba Kadın Oyuncu Dahil Oldu!

Nizami Alem Dizisine iki Bomba Kadın Oyuncu Dahil Oldu!
TRT 1'de yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan dönem dizisi Nizami Alem’in cast çalışmaları hızla devam ediyor. Diziye bomba gibi iki kadın oyuncu dahil oldu. İşte detaylar!

Önümüzdeki Eylül yayın döneminde TRT 1 ekranları adeta dönem dizilerine seyirciyi doyuracak. Yüksek bütçeli bu dizilerden olan Nizami Alem ve Barbaros seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Es Film tarafından hazırlıkları başlayan Barbaros ve Akli Film tarafından hazırlıkları süren Nizami Alem önümüzdeki dönemde en çok konuşulacak yapımlar arasına girecek gibi görünüyor. Akli Film tarafından hazırlıkları süren Nizami alem ve Hay Sultan gibi dönem dizleri TRT 1 için bir noktada prestij dizileri olacak ve kanala yeni seyirciler kazandıracak. Son dönemde Kuşlarla Yolculuk adlı diziyi yapan Akli Film hazırlıklarını hızlandırdığı Nizami Alem’le iddialı bir yapıma imza atarken dizinin yüksek bütçesi de dikkat çekiyor. Diziye daha önce dahil olan ünlü isimler Buğra Gülsoy ve Ekin Koç’a ilave olarak bugün dizinin başrolü için iki kadın oyuncuyla anlaşma sağlandı. İşte detaylar!

Nizami Alem’e İki Bomba Oyuncu!

TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan dönem dizisi Nizami Alem heyecanla bekleniyor. Akli Film tarafından hazırlıkları süren diziye daha önce Buğra Gülsoy ve Ekin Koç dahil olmuştu. Dizinin cast çalışmaları devam ederken bugün dizinin başrolünde oynaması beklenen iki kadın oyuncu da dahil oldu. Senaryosu Serdar Özonalan’ın kaleme aldığı ve proje tasarımını Emre Konuk’un üstlendiği diziye ünlü ve güzel oyuncu Sevda Erginci ve Leyla Lydia Tuğutlu dahil oldu. Bu isimlerin katılımıyla dizinin cast çalışmalarında büyük bir aşama kaydedilmiş oldu. İki ünlü ismin dizide hangi karakterlere hayat vereceği ise şimdilik bilinmiyor.

Sevda Erginci Kimdir?

Ünlü ve güzel oyuncu Sevda erginci 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuğa yönelen Erginci daha küçükken tiyatro oyunlarında rol alamaya başladı. Ekranlarda yayınlanan pek çok dizide rol alan ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sevda erginci son olarak Sevgili Geçmiş’te rol almıştı. Güzel oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Sevgili Geçmiş

-          Yasak Elma

-          Ver Elini Aşk

-          Hayat Bazen Tatlıdır

-          Uzaklarda Arama

-          Karagül

-          Veda

-          Koyu Kırmızı

08-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar