Barbaros Dizisinin baş rolü Engin Altan Düzyatan mı Oldu?

Barbaros Dizisinin baş rolü Engin Altan Düzyatan mı Oldu?
TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan Barbaros Dizisinin başrolü için Engin Altan Düzyatan’ın adı geçmeye başladı. İşte detaylar!

Son dönemlerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan özellikle Payitaht Abdülhamid ve Halka gibi yapımları hazırlayan Es Film tarafından yine TRT 1 için hazırlıkları başlayan Barbaros dizisi son dönemde en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin konuşulma sebepleri arasında yüksek bütçesi ve dönem dizisi olması gibi olumlu özellikleri olurken ne yazık ki son günlerde dizi daha çok ortaya çıkan sorunlarla anılır oldu. Dizide rol alacağı açıklanan ancak daha sonra yapımdan ayrılan usta oyuncu Çağatay Ulusoy ve dizinin yönetmeni olacağı açıklanan ancak yine Ulusoy gibi diziden ayrılan Taylan Biraderler şu sıralar en çok konuşulan isimlerden oldu. Dizide yaşanan bu ayrılıkların sebebi henüz hazır olmayan plato olarak gösterildi. Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen Es Film dizinin hazırlıklarına devam ediyor. Dizede Çağatay Ulusoy’un yerine usta isim Engin Altan Düzyatan’la görüşmeler yapıldığı iddia edildi. İşte detaylar!

Barbaros’a Bir Usta Oyuncu: Engin Altan Düzyatan!

Yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak olan dev bütçeli dönem dizisi Barbaros en çok konuşulan yapımlardan biri. Dizide önce Çağatay Ulusoy’un rol alacağı açıklanmış ancak Ulusoy dizide yaşanan gecikmeler sebebiyle yapımla yollarını ayırmıştı. Bu gelişme üzerine Es Film dizinin cast çalışmalarına devam ederken geçtiğimiz gün genç ve başarılı oyuncu Alperen Duymaz’la görüşmeler yapıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Alperen Duymaz’ın dizide hangi rolde oynayacağı ve teklifi kabul edip etmediği bilinmezken bomba iddia bugün geldi. İddiaya göre dizide başrolü bir zamanlar yine TRT 1’de ekranlara gelen ve beş sezon gibi bir süre yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan’ın oynayacağı belirtildi.

Barbaros Geliyor!

Osmanlı döneminde kaptanıderyalığa kadar yükselen büyük denizci Barbaros Hayrettin paşa’nın hayatının anlatılacağı dizinin hazırlıklarına yapım şirketi Es Film tarafından devam ediliyor. Cast ve plato çalışmaları son sürat devam ederken dizinin başrolü için usta isim Engin Altan Düzyatan’ın adı geçiyor. Yine TRT 1’de Diriliş Ertuğrul’da rol alan Engin Alta Düzyatan’ı özellikle TRT yönetiminin çok istediği iddia ediliyor. Es Filminde bu gelişmeler ışığında adı sık sık Kuruluş Osman’la anılan usta oyuncuyla görüşmelere başladığı iddia ediliyor. Bakalım gelişmeler ne yönde olacak ve Barbaros’un başrol oyuncusu kim olacak. Bekleyip göreceğiz.

06-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar