Survivor 13. Bölüm izle

Survivor 13. Bölüm izle
Survivor 13. Bölüm izle: Survivor 13. bölüm ile izleyici karşısına geldi. 6 Mart Cuma günü ekrana gelen bölüme canlitv.com'dan ulaşın.

Survivor 13. bölüm izle: Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in son bölüm tek parça olarak sizlerin karşısında. Acun Medya imzasıyla ve Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV 8'den ekrana gelen Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, 6 Mart Cuma akşamı yeni bölümüyle yayınlandı. Bu sezonki 13. bölüm olma özelliği taşıyan bölümde heyecan dozu biraz daha artıyor. Ünlüler takımı geçen bölüm bir yarışmacısını ada konseyinde kaybetti. Konseyin ardından neler yaşanacak? Yayınlanan fragmanlarda bir ismin baygınlık geçirdiğini görüyoruz. Baygınlık geçiren isim kim? Adalarda zaman geçtikçe heyecanın artmaya başladığına şahit oluyoruz. Gerginlikler ve açlık adadaki koşulları daha da zora sokuyor. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması her bölümüyle milyonlarca izleyici tarafından izleniyor. Siz de yeni bölümü izlemek için makaleye göz atın. Öte yandan yarışma ile ilgili tüm detaylara da sitemizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 13. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız:

SURVIVOR 13. BÖLÜM İZLE

Geçen bölüm Survivor'da kim elendi?

Survivor'ın bir önceki bölümü olan 12. bölümde Ünlüler takımında bir isim adaya veda etti. Daha önce bir ada konseyi yapılmış ve Ünlüler takımındaki yarışmacılarının oylamasında en çok oyu alan Derya Can, potaya giren isim olmuştu. Geçen bölümde ise SMS oylaması yapıldı ve Ersin ile Barış en çok oyu alan isimler oldular. Acun Ilıcalı ikisinden de bir ismi potaya çıkarmasını istedi. Ersin, İrem'in adını verirken Barış, Sercan'ı seçti. Böylece eleme potasına Derya Can, İrem ve Sercan girmiş oldu. Bu üçlü birlikte SMS oylamasına çıktı. Aralarında en az oyu alan Derya Can, adaya veda eden isim oldu.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de yoluna devam eden yarışmacılar

Survivor Ünlüler Takımı

Mert Öcal (oyuncu)
Aycan Yanaç (futbolcu)
Barış Murat Yağcı (oyuncu)
Elif Yıldırım Gören (atlet)
Ersin Korkut (oyuncu)
İrem Akın (boksör)
Parviz Abdullayev (boksör)
Sercan Yıldırım (futbolcu)

Survivor Gönüllüler Takımı

Burak Yurdagör (fitnessçı)
Cemal Can Canseven (DJ)
Ceyhun Uzun (triatlet)
Evrim Keklik (voleybolcu)
Meryem Kasap (atlet)
Nisa Bölükbaşı (sporcu)
Sadık Ardahan Uzkanbaş (futbolcu)
Tayfun Erdoğan 
Yasin Obuz

06-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar