Survivor 130. bölüm izle

Survivor 130. bölüm izle
Survivor 130. bölüm izle! Survivor, bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda. Sona doğru yaklaştığımız yarışmanın 8 Temmuz Çarşamba akşamki bölümünü tek parça olarak izleyin.

Survivor 130. bölüm izle; Acun Medya imzasıyla TV8'den ekrana gelen Survivor Ünlüler Gönüllüler, 8 Temmuz Çarşamba akşamı 130. bölümüyle nefesleri kesecek. Survivor'da finale bir haftadan az bir zaman kaldı. Finale kalmak isteyen yarışmacılar yeni bölümde büyük bir mücadele vermek zorunda. Bizler de ekran başında bu heyecan dolu mücadeleyi takip edeceğiz. Survivor tutkunları yeni bölümü internet üzerinden nasıl izleyebileceğini merak ediyor. Survivor heyecanına şahit olmak ve yeni bölümü HD kalitede izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Öte yandan yeni bölüm ve bir önceki bölümle ilgili tüm bilgiler için sayfayı aşağı kaydırın.

Survivor 130. bölüm izle

8 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanacak Survivor bölümünde yeni bir heyecan yaşanacak. Sona doğru yaklaşmamız nedeniyle heyecan dolu anların biri bitmeden diğeri başlıyor. Bir önceki bölümdeki elemenin ardından bu akşam yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bu sezon, finale bu kadar yaklaşmayı başaran yarışmacılar finale kalan 2 yarışmacıdan biri olmak istiyorsa dokunulmazlık oyunlarında en iyi performanslarını göstermek zorunda. Dokunulmazlık oyununun hemen ardından, dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı, ada konseyinde elemeye çıkaracağı yarışmacının adı verecek. Survivor tutkunlarının heyecanla beklediği Survivor 130. bölüm bu akşam saat 20:00'da TV8 ekranlarında olacak.

Survivor 129. bölümde ne yaşandı?

7 Temmuz Salı akşamı yayınlanan Survivor bölümünde herkes nefesinin tutmuş bir şekilde adaya veda edecek ismi bekliyordu. Ada konseyinden önce ödül oyunu oynandı. Survivor'da bu sezon son kez ödül oyununa şahit olduk. Cemal Can, Sercan ve Yasin'den oluşan Mavi takım ile Barış, Berkan ve Elif'ten oluşan Kırmızı takım karşı karşıya geldi. Mavi takım, rakibine göre daha iyi bir performans sergiledi ve 10-3 gibi farklı bir skorlar ödül oyununu kazandı.

Mavi takım, ödül sırasında oldukça keyifli anlar yaşadı. Adadan alınan Cemal Can, Yasin ve Sercan, lüks bir katamarana bindi. Yatla lüks bir otele doğru yola çıkan yarışmacılar yolda 3 Domikli kız ile birlikte dans ederek eğlendi. Katamaranda tatlı ziyafeti çektikten hemen sonra karaya çıktılar. Sonrasında ise hamburger yiyerek açlıklarına son verdiler. Oteldeki eğlence merkezinde doyasıya eğlenen yarışmacılar lüks otel odalarında kalarak günü sonlandırdılar.

Bölümün en sonunda ada konseyi heyecanı yaşandı. Ada konseyinde adaya kimin veda edeceği merakla bekleniyordu. Sercan, Berkan ve Barış üçlüsünün eleme adayı olduğu konseyde SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim açıklandı. 3 yarışmacı içinde en az oyu alan Sercan, Survivor'da adaya veda eden isim oldu. Sercan'ın adadaki en yakın arkadaşı Elif, bu ayrılığın ardından büyük bir üzüntü yaşadı.

08-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler