Türkan Şoray Hasret Giderdi!

Türkan Şoray Hasret Giderdi!
Türk Sineması’nın Sultan lakaplı oyuncusu Usta isiöm Türkan Şoray pandemi günlerinin ardından iki kız kardeşiyle hasret giderdi ve bu anı sevenleriyle paylaştı. İşte detaylar!

Türk Sinemasına damga vuran ve haklı bir şekilde Sultan lakabını alan ve seyircinin çok sevdiği ünlü ve usta oyuncu Türkan Şoray uzun yıllardır magazinden ve sosyal medyadan uzak durarak özel hayatının gizliliğini korumayı bilen ünlülerden biri olarak biliniyor. Türkan Şoray yıllarca halkın kalbinde taht kuran ve bugün bile filmleri hala milyonlarca insan tarafından seyredilen ve halen Sultan lakabını üzerinde gurur ve onurla taşıyan biri. Ünlü isim özellikle sosyal medyada çok fazla görünmezken en son yıllar önce bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü isim Türkan Şoray Koronavirüs günlerinin ardından yıllar sonra ilk kez sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve pandeminin ardından ailesiyle hasret giderdiği anın fotoğrafını paylaştı. İşte detaylar!

Türkan Şoray’ın Kardeşleri!

Türk sinemasının Sultan lakaplı usta oyuncusu Türkan Şoray yılar sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Pandemi günlerinde görüşemediği kız kardeşleriyle uzun uzun hasret giderdi ve bu anın fotoğrafını da sosyal medya hesabından “kardeş gibisi yok” ifadeleriyle sevenleri ve hayranlarıyla paylaştı. Bu paylaşım bir anda binlerce beğeni alırken usta oyuncu iki kız kardeşiyle birlikte olamadığı anların hasretini de uzun uzun giderdi. Kendinden küçük Nazan Şoray ve Figen Çevik Gezer isminde iki kız kardeşi daha olan üznlü isim yıllar sonra ilk kez sosyal medyada yer aldı.

Kardeş Gibisi Yok

Koronavirüs günlerinde görüşemediği kız kardeşleriyle uzun uzun hasret gideren ve bu anın fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaşan Türkan Şoray takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı. Paylaştığı fotoğrafın altına “üç kardeş bir arada. Kardeş gibisi yok” ifadelerini paylaştı. Pandemi günlerinde görüşemediği kardeşleriyle bol bol hasret gideren Türkan Şoray’ın kardeşleriyle paylaştığı fotoğrafta birbirlerine çok bezedikleri de ortaya çıktı. Türk Sinemasının Sultan lakaplı usta oyuncusu Türkan Şoray rol aldığı filmlerde ve son dönem televizyon dizilerinde usta oyunculuğu ve hanımefendi kişiliği ile hayranlarının takdirini kazandı. Özel hayatını göz önünde yaşamamayı tercih eden ünlü ismin Nazan Şoray ve Figen Çevik Gezer adlı kardeşleriyle ilk kez yan yana bir resmini paylaştı.

07-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar