Survivor 131. bölüm izle

Survivor 131. bölüm izle
Survivor 131. bölüm izle! Survivor, 9 Temmuz Perşembe akşamı dörtlü final öncesindeki son bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümü izlemek için detaylar.

Survivor 131. bölüm izle! Survivor Ünlüler Gönüllüler, 9 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle ekrana geliyor. Adım adım dörtlü finale doğru gittiğimiz yarışma programında heyecan dorukta. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı yeni bölüm, hayranlar tarafından iple çekiliyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki Survivor izleyicisi yeni bölüme kilitlenmiş durumda. Milyonlarca kişi yeni bölümü izlemek için ekran başında olacak. Reytingleriyle yine zirvede olacak Survivor, internet üzerinden de milyonlarca tık alacak. Survivor izleyicileri yeni bölümü hangi adres üzerinden izleyebileceğini oldukça merak ediyor. Yaklaşık 5 aydır büyük mücadelelere sahne olan Survivor, 131. bölümüyle ekranlarda olacak. Bu heyecan fırtınasını internet üzerinden izlemek isteyen izleyicilerden biriyseniz tek yapmanız gereken aşağıdaki bağlantıya tıklamak. Böylece yeni bölümü HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Survivor 131. bölüm izle

Survivor'da büyük final önümüzdeki hafta TV8 ekranlarında olacak. Finale doğru gittiğimiz bu günlerde her bölüm bizleri büyük finale hazırlıyor. Bu akşam ekrana gelecek bölüm yarışmacılar için hayati derecede önem taşıyor. Mücadele dolu 5 ay sonunda dörtlü finale bir adım kaldı. Tüm yarışmacılar da sona bu kadar yaklaşmışken yarışmaya veda etmek istemiyor. Bu akşam dörtlü final öncesinde son eleme yaşanacak. Yarışmadan elenecek isim ada konseyinde belli olacak. Bir önceki bölümde son haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanmış ve Cemal Can, dokunulmazlığı kazanarak yarışmadaki son kadın olan Elif'i eleme adayı olarak seçmişti. Bu akşam son kez bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Böylece bir isim daha eleme adayı olarak çıkacak ve SMS oylaması sonucunda elemeye kalan Elif ile elemeye kalma ihtimalleri olan Cemal Can, Barış, Yasin ve Berkan arasından bir isim dörtlü final öncesinde adaya veda edecek. Böylece yarışma programında kritik viraj dönülmüş olacak. 4 yarışmacı çok uzun süren ada macerasının ardından dörtlü finale adını yazdıracak. Peki dörtlü finale kalmaya başaran isimler hangileri olacak. Bu sezon da reyting rekorları kırmayı başaran Survivor'ın bu akşam ekrana gelecek olan 131. bölümü saat 20:00'da TV8'de olacak. Survivor heyecanına ekran başında şahit olacağız.

09-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler