Survivor 132. bölüm izle

Survivor 132. bölüm izle
Survivor 132. bölüm izle; Her bölümü ilgi gören Survivor bu akşam 132. bölüm ile ekrana geliyor. Canlı yayınlanacak bölümü tek parça olarak izlemek için detaylar.

Survivor 132. bölüm izle; Survivor Ünlüler Gönüllüler, bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek 132. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Artık dörtlü final heyecanı geldi çattı. Şampiyonluğa giden son basamakların çıkıldığı Survivor'da yayınlanan her bölümde bir önceki bölüme göre daha büyük bir heyecan hissediliyor. Bu akşam TV8 ekranında izleyeceğimiz Survivor yeni bölümü yoğun ilgi görecek. Televizyon başındaki milyonlarca kişi bu heyecana ortak olacak. Bir o kadar kişi de internet üzerinden takip edecek. Survivor 132. bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 132. bölüm izle

Survivor bu akşam yayınlanacak bölümüyle ilk kez canlı olarak ekrana gelecek. Survivor'ın bu bölümünde ilk dörtlü final oyunu oynanacak. Canlı yayında oynanacak oyunu kazanan isim bir üst tura çıkacak. Üst tura çıkan ismin rakibi bir sonraki gün oynanacak oyunda belli olacak. Üst tura çıkan iki isim önümüzdeki günlerde karşı karşıya gelecek. Kazanan isim dokunulmaz olacak diğer 3 isim ise SMS oylamasına çıkacak.

Survivor 131. bölüm özet

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in bir önceki akşam ekranlara gelen 131. bölümünde yine heyecan doruktaydı. Herkes büyük bir heyecanla haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu bekliyordu. Yine kıran kırana geçen bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim Berkan oldu. Berkan, Dokunulmazlık oyununda finale kalmayı başardı. Bir önceki turda Cemal Can ve Barış yarıştığı esnada Barış bir sakatlık geçirdi. Barış'ın durumu devam etmeye müsade etmedi ve Cemal Can da oyundan çekilmek istedi. Böylece final oynanmadı ve finale kalan Berkan dokunulmaz oldu. Ada konseyinde Elif'in yanına hangi ismin geleceği merakla bekleniyordu. Gözler, isim açıklaması beklenen Berkan'da idi. Berkan, eleme adayı olarak Cemal Can'ın adını verdi. Böylece Elif ve Cemal Can bu haftanın eleme adayları oldular. Adaya veda edecek kişinin belli olacağı SMS oylamasıyla belirlendi. İkili arasında en az oyu alan Elif, adaya veda etmek zorunda kaldı. Bu ayrılıkla birlikte dörtlü finale kalan isimler belli oldu. Barış, Berkan, Cemal Can ve Yasin, dörtlü finale kalmaya hak kazanan isimler oldular. Survivor'da bu sezon önemli bir dönemeç dönülmüş oldu.

10-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler