İyi Günde Kötü Günde dizisine yeni isimler dahil oldu

İyi Günde Kötü Günde dizisine yeni isimler dahil oldu
Star TV'den ekrana gelen İyi Güne Kötü Günde dizisine iki yeni isim dahil oldu. Hakan Salınmış ve Deniz Işın dizide rol alacak.

Star TV ekranlarının yakında başlayacak dizilerinden biri olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Diziyle ilgili son hazırlıklar devam ederken yeni isimler oyuncu kadrosuna dahil oldu. Hakan Salınmış ve Deniz Işın dizinin yeni isimleri oldular. 

Hakan Salınmış ve Deniz Işın İyi Günde Kötü Günde dizisinde

Merakla beklenen İyi Günde Kötü Günde dizisinin çekimleri başlamak üzere. Önümüzdeki haftalarda ekranlarda görmeye başlayacağımız dizi oyuncu kadrosuyla pek çoklarını büyük bir meraka sevk etti. Elçin Sangu, Mert Fırat, Yasemin Allen, Seda Bakan, Nergis Kumbasar, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Şenay Gürler, Salih Bademci ve Ali Yağcı gibi isimleri İyi Günde Kötü günde dizisinin oyuncu kadrosunda bir araya geldi. Gün geçtikçe bu oyuncuların arasına yenileri de ekleniyor. Merak edilen diziye son olarak iki yeni isim daha eklendi. Hakan Salınmış ve Deniz Işın dizinin oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimler oldular.

Deniz Işın kimdir?

Deniz Işın, 1993 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olan Deniz Işın, yüksek lisans eğitimini sürdürüyor. Sosyal medyada yayınladığı videolar ile adından söz ettirdi. Instagram ve Scorp gibi platformlarda yaptığı taklitlerle göz çarpan isimlerden oldu. Deniz Işın, herhangi bir oyunculuk tecrübesi yokken bir anda kendini setlerde buldu. 2019 yılında FOX TV'den ekrana gelen Her Yerde Sen dizisinde Merve Mutlu karakterine can verdi. Aynı yıl, Netflix'te yayınlanan Atiye dizisinde de rol aldı. Güzel oyuncunun kariyeri şimdi de İyi Günde Kötü Günde dizisiyle devam edecek.

Hakan Salınmış kimdir?

Hakan Salınmış, 3 Haziran 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 1981 yılında Altındağ Belediye Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi almaya başladı. O yıllarda bir oto tamirhane de işletmekteydi. 1993 yılından bu yana televizyon dizilerinde, sinema filmlerinde ve tiyatro oyunlarında boy göstermektedir. 1993 yılında, rol aldığı ilk dizi Ferhunde Hanımlar oldu. Hakan Salınmış, 1999 yılına kadar devam eden dizide Çaycı Mehmet karakterine hayat verdi ve tanınırlık elde etti. 2000 yılından 2004 yılına kadar yayınlanan Bizim Evin Halleri dizisinde Civan Civelek karakterini canlandırdı. 2004 yılında, atv'den ekrana gelen Aliye dizisiyle kariyeri devam etti. Dizide Hadi karakterini canlandırdı. 2006 yılında Star TV'de yayınlanan Yalancı Yarim dizisinde Sami karakterine can verdi. 2009-2012 yılları arasında FOX TV'nin Deniz Yıldızı dizisinde Ahmet rolüyle izleyici karşısına çıktı. 2010 yılında Bora karakteriyle Çocuklar Duymasın'a dahil oldu ve 2013 yılına kadar dizide rol almayı sürdürdü. 2014 yılında vizyona giren Bana Masal Anlatma filminde Hoca karakterini canlandırdı. 2014 yılında Hakkı karakteriyle Şeref Meselesi dizisinde rol aldı. 2015 yılında vizyona giren Kara Bela filminde Palyaço rolüyle yer aldı. Aynı yıl vizyona giren Kocan Kadar Konuş: Diriliş filminde de rol aldı. 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem'in Lala Mehmet Paşa'sına hayat verdi. 2016 yılında Kanal D'den ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinde Eşref rolüyle dikkat çekti. Son dönemde Jet Sosyete ve Ramo gibi dizilerde rol aldı.

11-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar