Survivor’a 7 Temmuz Perşembe Kim Veda Etti?

Survivor’a 7 Temmuz Perşembe Kim Veda Etti?
Tv 8 ekranlarının efsane programı Survivor’da bu akşam (09.07.2020) yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu. İşte o aday ve dokunulmazlığı kazanan isim!

Tv 8 ekranlarında artık son bölümleri ve son günlerini yaşanan efsane yarışma programı Survivor 2020’de heyecan dolu bir akşam daha yaşandı. Bireysel yarışmaların başlamasıyla ve peş peşe gelen elemelerle adeta nefeslerin tutulduğu Survivor 2020’de son beş yarışmacı son dörde kalabilmek için büyük bir dokunulmazlık mücadelesi verdiler. Dün akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlığı kazanan Cemal Can’ın Elif’i eleme potasına aday olarak göstermesiyle gözler bugüne çevrildi. Bugün dokunulmazlığı kazananın eleme potasına göndereceği adayla birlikte iki adaydan birinin adaya veda edeceği ve birinin kalarak son dörde kalınacağı yarışmada yine nefesler tutuldu ve yine sınırlar zorlandı. İlk dokunulmazlığı kazanan Cemal can ile dokunulmazlık finalinde karşı karşıya gelen Berkan sonunda dokunulmazlığı kazanan üçüncü adayı olmayı başardı ve dokunulmazlığı kazanarak eleme potasına gidecek ismi belirleme hakkını elde etti.

Berkan Dokunulmaz Oldu!

Uzun süredir elinden geleni yapan ve bir türlü dokunulmaz olamayan ve sık sık eleme potasına giden ve buradan seyircinin SMS’leri ile geri dönerek adada kalan Berkan yarışmanın bugün yapılan bireysel dokunulmazlık yarışları yine nefesleri kesti. Yarışmada Cemal Can ile finalde karşı karşıya gelen Berkan yarışmadan galip ayrılarak dokunulmazlığı almayı başardı. Daha önce Sercan ve Cemal Can’ın kazandığı dokunulmazlığı böylece üçüncü olarak Berkan kazanmayı başardı. Ada konseyinde Berkan’ın aday göstereceği isim ise dün Cemal can tarafından aday gösterilen Elif eleme potasından elenmeden kurtulmak için beklemeye başlayacaklar.

Survivor 2020’de 9 Temmuz Perşembe Akşamı Kim Elendi?

Sona yaklaşıldıkça heyecanı daha da artan ve artık son haftasına girilen Survivor 2020’de nefesler tutuldu ve artık şampiyon beklenmeye başlandı. Adada kalan son beş adaydan birinin de bu akşam yarışmaya veda etmesiyle dört adayın kalacağı ve artık finallerin yapılacağı yarışmada bu akşam dokunulmazlığı kazanan Berkan tarafından Cemal Can eleme potasına gönderilen aday oldu. Böylece dün Cemal Can tarafından aday gösterilen Elif’in yanında bugün Cemal Can eleme potasına gitti. Eleme potasında karşı karşıya gelen Elif ve Cemal Can ikilisinden ise adaya veda eden isim Elif oluyor. Sercan'ın ardından en yakın arkadaşı Elif'te adaya veda eden isim oluyor. Böylece adada son dört isim olarak Barış, Cemal Can, Berkan ve Yasin kaldı. Final bu dört isim arasında yaşanacak ve şampiyon belli olacak.

09-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar