Survivor 135. bölüm izle

Survivor 135. bölüm izle
Survivor 135. bölüm izle; Survivor'ın 13 Temmuz Pazartesi yayınlanan 135. ve yeni bölümü HD ve tek parça olarak bu adreste. İzlemek için yazıya göz atın.

Survivor 135. bölüm izle; Survivor Ünlüler Gönüllüler, 13 Temmuz Pazartesi akşamı büyük final öncesindeki son bölümüyle ekrana gelecek. 135. bölüm heyecanı TV8 ekranlarında yaşanacak. Artık herkes nefesini tuttu ve yeni bölümü beklemeye koyuldu. Aylardır yarışmayı kimin kazanacağı merak ediliyordu. Yarın kazanan belli olacak. Ancak büyük final öncesinde yarışmadan elenecek son isim belli olacak. Barış, Cemal Can ve Yasin arasından bir isim büyük finali göremeden bu akşam yarışmadan elenecek. Finale kalmayı başaran yarışmacılar hangileri olacak? Survivor 135. bölüm bu akşam canlı yayınla TV8 ekranlarında olacak. Ekranları başındaki milyonlarca kişi bu heyecana ortak olacak. Survivor yeni bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıkla.

Survivor 135. bölüm izle

Survivor'da büyük finalden önceki son dönemeç bu akşam dönülüyor. Survivor'da son 3'e kalmayı başaran yarışmacılar yurda döndüler ve ayaklarının tozuyla İstanbul'daki ada konseyine çıkacaklar. Yarışmada zaman geçtikçe büyük hayran kitleleri edinen Barış, Cemal Can ve Yasin buralara gelebilmek için büyük bir mücadele verdiler. Artık büyük finale bir adım kalmışken elenmek istemeyen yarışmacıların akıbeti canlı yayında belli olacak. Acun Ilıcalı tarafından söylenecek isim büyük final öncesinde yarışmadan elenen son isim olacak. Bu akşam saat 20:00'da başlayacak yeni bölümü izlemek için yukarıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklamanız yeterli.

Survivor 134. bölüm özet

12 Temmuz Pazar akşamı ekrana gelen Survivor 135. bölümü bu sezon Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen son bölüm olma özelliği taşıyordu. Bildiğiniz gibi yarışmada dörtlü finale kalan isimler Barış, Berkan, Cemal Can ve Yasin olmuştu. Dün akşam yayınlanan bölümde bu isimlerden biri adaya veda etmek zorunda kaldı. Herkesin oldukça heyecanlı olduğu ada konseyi TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Türkiye'nin büyük bir bölümü bu ada konseyinden hangi ismin çıkacağını bekliyordu. Acun Ilıcalı'nın elenen ismi açıkladığı anlarda tüm yarışmacılar nefeslerini tuttu. 135. bölümde Survivor'a veda eden isim Berkan oldu. Oldukça duygusal anlar yaşayan Berkan, yaptığı konuşmayla herkese teşekkür ederek yarışmaya veda etti. Böylece büyük finalden önceki son bölüme Barış, Cemal Can ve Yasin kalmayı başardı. Bakalım hangi iki yarışmacı adını büyük finale yazdırmayı başaracak.

13-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler