Survivor 136. bölüm izle (Final)

Survivor 136. bölüm izle (Final)
Survivor 136. bölüm izle! Tv8'de yayınlanan Survivor'da bu akşam büyük final gerçekleşiyor. Cemal Can ve Yasin'in finale kaldığı yarışmada kazanan kim olacak?

Survivor 136. bölüm izle! Yapımını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor'da final zamanı geldi. Yaklaşık 5,5 aydır yayında olan Survivor tarihinin en uzun programı olan Survivor 2020'de büyük finalde hangi isim birinci olacak? Survivor hayallerini Cemal Can mı, Barış mı gerçekleştirecek? Bu sorunun yanıtı yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde belli olacak. Survivor final bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

SURVİVOR 2020'DE BÜYÜK FİNAL

Survivor 2020'de 5,5 ay süren mücadele bu akşam sona eriyor. Uzun süren mücadelede finale kalan iki isim Barış ve Cemal Can oldu. Yarışmanın kazananı bu akşam canlı yayında Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak. Koronavirüs nedeniyle bu yıl İstanbul'da gerçekleşen final Galataport İstanbul'da kurulan platformda gerçekleşecek.

SURVİVOR 2020 BÜYÜK ÖDÜL NE?

Günün en çok merak edilen konularından biri de büyük ödülün ne olduğu. İzleyiciler arama motorlarında Survivor 2020 büyük ödülünü araştırırken konuyla ilgili Acun Medya tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ödülün 500 bin lira olacağı bekleniyor.

135. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor'da büyük finalden önceki son dönemeç bu akşam dönülüyor. Survivor'da son 3'e kalmayı başaran yarışmacılar yurda döndüler ve ayaklarının tozuyla İstanbul'daki ada konseyine çıkacaklar. Yarışmada zaman geçtikçe büyük hayran kitleleri edinen Barış, Cemal Can ve Yasin buralara gelebilmek için büyük bir mücadele verdiler. Artık büyük finale bir adım kalmışken elenmek istemeyen yarışmacıların akıbeti canlı yayında belli oldu. Acun Ilıcalı tarafından söylenecek isim büyük final öncesinde yarı finalde yarışmaya veda eden isim Yasin oldu.

Survivor 134. bölüm özet

12 Temmuz Pazar akşamı ekrana gelen Survivor 135. bölümü bu sezon Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen son bölüm olma özelliği taşıyordu. Bildiğiniz gibi yarışmada dörtlü finale kalan isimler Barış, Berkan, Cemal Can ve Yasin olmuştu. Dün akşam yayınlanan bölümde bu isimlerden biri adaya veda etmek zorunda kaldı. Herkesin oldukça heyecanlı olduğu ada konseyi TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Türkiye'nin büyük bir bölümü bu ada konseyinden hangi ismin çıkacağını bekliyordu. Acun Ilıcalı'nın elenen ismi açıkladığı anlarda tüm yarışmacılar nefeslerini tuttu. 135. bölümde Survivor'a veda eden isim Berkan oldu. Oldukça duygusal anlar yaşayan Berkan, yaptığı konuşmayla herkese teşekkür ederek yarışmaya veda etti. Böylece büyük finalden önceki son bölüme Barış, Cemal Can ve Yasin kalmayı başardı. Bakalım hangi iki yarışmacı adını büyük finale yazdırmayı başaracak.

14-07-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler