Survivor 2020 Şampiyonu kim Büyük Ödül Ne?

Survivor 2020 Şampiyonu kim Büyük Ödül Ne?
14 Temmuz Salı akşamı Barış ve Cemal Can arasında geçen büyük finalde oyların % 52’sini alan Cemal Can şampiyonluğa uzanırken 6 aydır devam eden Survivor heyecanı sona erdi.

Başladı, başlıyor derken bir Survivor’un daha sonuna geldik. Şubat ayında başlayan Survivor'da büyük final az önce sona erdi ve Survivor 2020 Şampiyonu Cemal Can Canseven oldu. Milyonlarca Survivor hayranı Cemal Can’ın şampiyonluğu hak ettiğini düşünürken diğer yandan da Survivor 2020 Büyük Ödül ne, sorusuna cevap aradı. 14 Temmuz Salı akşamı Barış ve Cemal Can arasında geçen büyük finalde oyların % 52’sini alan Cemal Can şampiyonluğa uzanırken 6 aydır devam eden Survivor heyecanı sona erdi. Şimdi detaylar

Survivor 2020 Şampiyonu kim Büyük Ödül Ne?

6 aydır kaldıkları Dominik Cumhuriyeti’nden ayrılarak İstanbul Galataport’a gelerek son kez yarışan Survivor finalistleri mutlu sona ulaştı. Yarışmalar başladığı günden beri favorilerden arasında gösterilen Barış ve Cemal Can alın teri ve bileklerinin gücüyle finale kadar geldiler ve izleyicilerden gelen sms oylama sonucu beklemeye başladılar. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Survivor 2020 son bölüm 14 Temmuz Salı akşamı Tv8’den yayınlandı. Korona virüs nedeniyle seyirci kabul edilmeyen platforma sadece Survivor yarışmacıları ve aileleri katıldı. Bol bol anıların paylaşıldığı geceye Acun’un acil koduyla topladığı Konsey görüntüleri damga vurdu. İzleyicileri gözyaşına boğan Acil Konsey’de Acun’dan pandemiyi ilk defa duyan yarışmacıların verdiği tepkiler bu yılki Survivor’dan geriye kalan en büyük anı oldu. 50 adet dronenin gösterisi nefesleri kesti. Yarışmacıların oyunlarda birbirinden değerli ödüller için mücadele ederken katamaran partisi,  helikopter seyahati, ultra lüks villadaki partiler, şelale ödülü, Dominik’te alışveriş ödülü, balonla uçuş ödülü gibi ödüller bir kez daha yad edildi.

Survior 2020 Şampiyon Cemal Can oldu!

İki gün önce Dominik'ten ayrılan ve Acun Ilıcalı’nın özel jetiyle İstanbul'a getirilen Cemal Can ve Barış son kez karşı karşıya geldi. Galataport’tan canlı yapılan yayında Acun Ilıcalı 6 aylık Survivor 220’den dikkat çeken görüntüleri denizin ortasına kurulan dev ekrana taşıdı. Seyirci olarak yerini alan Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler zaman zaman duygularını dile getirdi. Acun Ilıcalı 6 aylık süreci özetleyerek hem seyircilere hem de ekran başında Survivor hayranlarına nostalji yaşattı. Oylama sonuçlarının belli olmasıyla şampiyon ilan edilen Cemal Can her zamanki gibi gözyaşlarına boğulurken mutluluğunu sahneye çıkan sevdikleriyle paylaştı. Survivor 2020'nin en büyük ödülü henüz açıklanmadı ama 500 bin tl olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Canlitv platformu olarak Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven’i tebrik ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. Merak edenler, Survivor 2020 şampiyonunun hikayesi perşembe akşamı Tv8’de izleyebilir.

Survivor Cemal Can Canseven Kimdir?

1995 İzmir doğumlu yarışmacı Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümü öğrencisidir. Üniversite okumak için geldiği İstanbul’da bir arkadaşının tavsiyesi üzerine İstanbul DJ Academy’de DJ’lik eğitimi almaya başladı. Beraber videolar çektiği sosyal medya fenomeni Damla Biliç ile yakından arkadaş olan Cemal Can, dj’lik yaparken Acun Ilıcalı tarafından Survivor 2020’ye davet edildi.  Dj olarak Holifest 2019 da İzmir’de sahneye çıkan Cemal Can aynı zamanda iyi bir koşucu ve yüzücüdür. Survivor’daki performansı, duygusal yapısı ve herkese yardım etmesiyle kısa zamanda popüler olan Cemal Can’ın Instagram’da 1.2 milyon takipçisi bulunmaktadır.

15-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar