Ozan Güven’e büyük şok! Kaç yıl hapsi isteniyor?

Ozan Güven’e büyük şok! Kaç yıl hapsi isteniyor?
Şiddet haberleriyle gündemden düşmeyen Ozan Güven şok üstüne şok geçiriyor. Hazırlanan iddianamede ünlü oyuncuya kaç yıl hapis isteniyor?

Aylardır gündemden düşmeyen ve sevgilisine şiddet uyguladığı kesinleşen Ozan Güven büyük şok geçiriyor. Daha önce de gazetecilere saldıran Ozan Güven için iddianame hazırlandı. Nefesini tutan binlerce hayranı ünlü oyuncuya kaç yıl hapis istendiğini merak ediyor. Son gelişmelerle Ozan Güven davası haberimizde.

Ozan Güven’e büyük şok! Kaç yıl hapsi isteniyor?

Cem Yılmaz ile çevirdiği filmlerle oldukça geniş hayran kitlesine ulaşan Ozan Güven hayranları şok geçiriyor. Ozan Güven tarafından şiddete maruz kaldığı adli tıp raporlarıyla sabit görülen Deniz Bulutsuz, magazin basınında gündem olmaya devam ediyor. Yeni gelişmelerin gelmeye devam ettiği olayda şiddeti yaşayan Deniz Bulutsuz, 6 aydır beraber yaşadığı Ozan Güven hakkında şikâyetçi olmuş ve oyuncu hakkında şiddet uyguladığı iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. İşte o soruşturma jet hızıyla tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada hazırlanan İddianamede, Güven’in ‘hakaret’, ‘kasten yaralama’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 13,5 yıla kadar hapsi istendi.

Şimdi ne olacak, Ozan Güven hapis yatacak mı?

Oyuncu Ozan Güven'in e6 aydır beraber kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada iddianame hazırlandı ve mahkemeye sunuldu. İddianamede, şüpheli Ozan Güven'in “Hakaret, Kasten yaralama ve Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından toplamda 3 yıl 9 aydan 13 yıldan 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Mahkeme süreci henüz devam ettiği için henüz netleşen bir bilgi yok. Ancak konu ile ilgili haber alınca takipçilerimize duyuracağız.

Kovuşturmaya gerek yok!

Bu arada avukatı aracılığıyla karşı dava açan mağdur edildiğini söyleyen Ozan Güven'in şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma da Uzlaştırma Bürosuna gönderildi. Deniz Bulutsuz'un “şüpheli” olduğu dosyadaki eylem, “Basit yaralama” kapsamında kalınca uzlaştırmaya gönderildiği öğrenildi. Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un “müşteki-sanık” olduğu dosyada ise savcılık, ek kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Aslında ne oldu?

Ozan Güven ve sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz bundan 6 ay önce tanıştı ve aşk yaşamaya başladı. 45 yaşındaki Ozan Güven, kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisiyle kavga etti. Sözlü başlayan tartışma Güven'in genç kadını 1 saatten fazla darp etti. Aldığı darbelerle vücudunda morluklar ve kesikler oluşan Deniz Bulutsuz darp raporuyla alarak Ozan Güven hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Karşı atağa geçen Ozan Güven asıl kendisi şiddet gördüğü iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Ancak mahkeme bu iddiayı reddetti.

Deniz Bulutsuz Kimdir?

1992 doğumlu Deniz Bulutsuz, Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Bulutsuz, Vogue ve GQ dergilerinin özel projeler ekibinde çalışarak Sosyal Medya Uzmanı oldu. Ozan Güven ile tanışmasıyla tanınmaya başladı.

13-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar