Survivor 18. bölüm izle!

Survivor 18. bölüm izle!
Heyecan dolu yarışma Survivor, 18. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Ünlüler ve Gönüllüler'in kıyasıya yarışına sahne olan Survivor 18. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın.

Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen ve her hafta heyecan dolu bölümlerle ekrana gelen Survivor yarışması yeni bölümüyle bu akşam Tv8 ekranlarında olacak. Ünlüler ve Gönüllüler'in yarıştığı fenomen yarışma Survivor'da her iki ekip de hayatta kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta erzak oyunu oynayacak takımların kazananı kim olacak? Heyecan ve aksiyon dolu Survivor 18. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Survivor 18. Bölüm izle!

 

Survivor 2020'de heyacan dorukta

Uzun süredir devam eden ve izleyicinin ilgisinin hiç eksilmediği yarışma programı Survivor 2020 bu yıl da reytinglerde zirveye oyunuyor. Acun Ilıcalı'nın başarılı projelerinden biri olan Survivor 2020 Dominik Cumhuriyeti'ndeki özel alanda çekiliyor. Yarışmacıların, açlık ve olumsuz tabiat şartlarıyla mücadele ettiği yarışmada her hafta heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Ünlüler ekibinde, Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can Göçen, ElifYıldırım Gören, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev yarışırken Gönüllüler takımında, İrem Akın, Gizem Birdal, Yunus Emre Özden, Aşkım Burçe Tunay, Berkan Karabulut isimleri yer alıyor. Her hafta elenenlerin olduğu yarışmada kıyasıya bir yarış söz konusu.

Yeni yarışmacılar geliyor

Acun Ilıcalı Survivor 2020'ye yeni yarışmacıların katılacağını açıkladı. Ilıcalı sağlık problemleri sebebiyle elenen ve diskalifiye olan yarışmacılardan dolayı ortaya çıkan denge probleminin çözümü için iki yeni yarışmacı alma yoluna  gittiklerini belirtti. Survivor 2020'ye katılacak 2 yeni yarışmacının kadın olduğu ve her iki takıma da birer yarışmacı olarak  yer alacakları belirtildi. Yarışmacıların yaşam mücadelesi verdiği ve hazırlanan zorlu parkurlardaki yarışmalarla dirençlerinin zorlandığı Survivor 2020 bu sezonda da oldukça yüksek reyting oranlarına sahip.

Nisa'yı arı soktu!

Yarımacıların doğal ortamda yaşadıkları her anın ekrana yansıtıldığı Survivor 2020'de ödül oyunu sırasında yarışmacılardan Nisa'yı arı soktu. Koltuk altından arı sokan Nisa, alerjisi olduğunu söyleyince panik yaşandı. Survivor 2020'nin doktoru Metin Kuş Nisa'ya müdahale etti ve alerjisi için iğne yaptı. Her an yeni bir sürprizin yaşandığı Survivor 18. bölümüyle Tv8 ekranlarında. İyi seyirler...

13-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler