Yasak Elma’ya Gökhan Alkan’dan sonra bir yıldız daha katıldı!

Yasak Elma’ya Gökhan Alkan’dan sonra bir yıldız daha katıldı!
Transferlerle gündemde olan Yasak Elma dizisine en son Gökhan Alkan Katılmıştı. Alkan'dan sonra bir sürpriz isim daha Yasak Elma kadrosuna dahil oldu. İşte o sevilen oyuncu!

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma son günlerde kadrosuna yeni katılan oyuncularla gündeme geliyor. Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerle güçleniyor. Yasak Elma'ya en son Kerim karakteriyle Gökhan Alkan katılmıştı. Alkan'ın dizinin en beğenilen karakterlerinden biri olan Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız'ın partneri olarak dizide yer alacağı öğrenilmişti. Oyunlar, sinsi planlar ve entrikaların bol olduğu bir dizi olan Yasak Elma'ya katılacağı öğrenilen bir diğer isim ise Can Nergis oldu. Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisine Can Nergis'in de dahil olması dikkatleri tekrar diziye çevirdi.

Yasak Elma'da yeni karakterler

Aşk, hırs, entrikanın bol olduğu dizi Yasak Elma 3. sezona da oldukça başarılı bir şekilde başlamış ve yoluna bol reyting alarak devam ediyor. Senaryosu ve oyuncularıyla çok beğenilen Yasak Elma kadrosuna yeni aldığı isimlerle de gücüne güç katıyor. Yıldız'ın partneri olarak Gökhan Alkan Kerim karakteriyle katılırken, Can Nergis'in diziye Mert karakteriyle dahil olduğu öğrenildi. MEDYAPIM'ın yapımcılığını üstlendiği ilgi çekici dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Melis Civelek ve Zeynep Soyata'nın senaryosunu yazdığı dizi pazartesi akşamları saat 20:00'da Fox Tv'de yayınlanıyor.

Can Nergis Kimdir?

Yasak Elma dizisine Mert karakteriyle dahil olacak Can Nergis'i yakından tanıyalım. Can Nergis 27 Mayıs 1985 İstanbul doğumlu. Uzun süre Uzakdoğu'da yaşayan Nergis, Çin ve Tayland'ta modellik yaptı. Üniversite eğitimini Londra'da alan Nergis, 2011 yılında Türkiye'ye döndü. Herşeye Rağmen dizisi ile tanınan ve sevilen Can Nergis, daha sonra televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri oldu. Nergis'in kariyerinde önemli bir yeri olan Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisindeki rolü akıllarda kalan performanslarından biridir. Can Nergis, 2018'de de Börü dizisi ile çok beğenilmişti. Nergis, ayrıca Paşa Gönlüm, Tatlı İntikam, Umuda Kelepçe Vurulamaz, Anne isimli dizilerde de yer aldı.

12-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler