Survivor 2019 Birleşme Partisine Konuk Olacak Ünlüler Belli Oldu

Survivor 2019 Birleşme Partisine Konuk Olacak Ünlüler Belli Oldu
Televizyon dehası Acun Ilıcalı'nın yıllardır sürdürdüğü Survivor yarışmasında birleşme partisinde sahne alacak ünlü isimler belli oldu.

Acun Ilıcalı her sene efsane bir kadro ile karşımıza çıkardığı Survivor yarışmasında bu sezon farklı bir değişiklik yaptı. Normalde ünlüler - gönüllüler formatında ekranlara glen yarışma bu sezon Türkiye - Yunanistan olarak geldi.  Fakat Acun Ilıcalı'nın bu taktiği işe yaramadı. Her zamankinden az izlenme oranı olan yarışma için değişikliğe gidildi. Türkiye ve Yunanistan grubu karıştırıldı. SEDA (BEYAZ TAKIM): Afroditi, Büşra, Ria, Sabriye, Nikos, Hikmet,  Bora, Kyrıakos, Okay  DALAKA (SİYAH TAKIM): Sude, Dimitra, Melisa, Elpida, Atakan, Panagiotis, Yusuf, Spyros, Emre oldu. Yarışma bu formatta daha iyi oldu. Her akşam kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı yarışmada yavaş yavaş sona geliniyor. Birleşme partisi yeni bölümde ekranlara gelecek? Birleşme partisine kimler gitti? Birleşme partisine konuk olarak hangi ünlü isimler katılacak? İşte hepsi ve daha fazlası  yayınlanacak Survivor 2019 yeni bölümde..

İSİMLER BELLİ OLDU!

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan geçtiğimiz haftalarda format değiştirerek takımları karma yapmıştı. Bu sezondaki birleşme partisinde şarkı ve futbol yarışması yapılacak. Birleşme partisinde Türk ve Yunan yarışmacıları büyük bir süpriz bekliyor. Yunan sunucu Sakiz,  bu zaman kadar yapılan Birleşme partilerinin en iyisinin olacağı söylenildi. Bunların yanı sıra birbirinden güzel şarkılar dinleyeceklerini belirtti. Yunan sunucunun bu açıklamasından sonra izleyiciler birleşme partisine katılacak ünlü isimlerin kim olacağını merak etmeye başladı. Yemek konusuna gelince de çok farklı yemeklerin olacağı söylendi. Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasına katılacak olan ünlü isimler belli oldu. Peki birleşme partisine kimler katılacak? Hangi isimler konuk olacak?

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı son yayınlanan konsey bölümünde birleşme partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, "Seda Sayan ve Murat Boz şu an adada. Çok güzel bir Birleşme Partisi bizi bekliyor" dedi. Birleşme partisinin konuğu olarak seçilen sanatçılar Murat Boz ve Seda Sayan partide keyifli dakikalar yaşatacak. Birleşme partisi için yapılan yarışmayı kadınlar da Büşra, erkekler de ise Yusuf kazandı. Başarılı yarışmacılar kazandıkları bu oyun ile birleşme partisine gitmeyi hedeflediler.

 

20-04-2019
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar