Survivor 2020 14. Bölümü izle!

Survivor 2020 14. Bölümü izle!
Survivor 14. bölümünde Yasin ile Evrim arasındaki söz düellosunu kim kazanacak? Adanın karıştığı Survivor’da Ünlüler- Gönüllüler Ödül Oyununu kim kazandı?

Survivor 2020 14. bölümüyle yoluna devam ediyor. Survivor hayranları ekranları başında heyecan dolu anları izlerken yarışmacılar sahada kıyasıya bir mücadele veriyor. Peki Survivor 14. yeni bölümünde Yasin ile Evrim arasındaki söz düellosunu kim kazanacak? Evrim’in gözyaşları ne zaman dinecek?  Adanın karıştığı Survivor’da Ünlüler- Gönüllüler Ödül Oyununu kim kazandı? İşte sizler için hazırlanan Survivor 13. bölüm özeti. Şimdi detaylar

Survivor 2020 14. Bölümü izle!

Zor koşullar altında birbirinden zorlu parkurlarda yaşam mücadelesinin yaşandığı Survivor 2020 yarışması yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Survivor 13. Son bölümde ise yarışmacıların dört gözle beklediği ödül oyunu oynandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de açlık, yorgunluk ve zorlu etaplarla mücadele eden yarışmacıların midelerine bayram yaşatacak erzaklar için ödül oyunu oynandı. Survivor 2020 14. Bölümünü yukardaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ada Karıştı!

Tv8 kanalında pazartesi, salı, cuma, cumartesi ve pazar günleri yayınlanan Survivor 2020 ilklerin yaşandığı ve yeni kuralların getirildiği formatla macerasına devam ediyor. Eskisi gibi bu yıl da Survivor ünlüler ve gönüller takımlarından oluşuyor. Bir ada ülkesi olan Dominik Cumhuriyetinde gerçekleştirilen yarışmada Ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki rekabet bölümler ilerledikçe kızışıyor. Haliyle diskalifiyeler ve sakatlıklar yaşanıyor. Yasin ile Sevim arasındaki söz düellosu ise gün geçtikçe alevleniyor. Her an bir kavga ve diskalifiye yaşanabilir.

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Bir haftalık erzak alıp bir nebze açlığa dayanmak için sahaya çıkan Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı var güçleriyle mücadele etti. Çoğumuzun burun kıvıracağı ancak adadakiler için hayatta kalma yolunda bir nefes olan erzak paketi kuru fasülye ve salçadan oluşuyordu. Bir haftadır bu anı bekleyen yarışmacıların erzak paketi için ortaya koyduğu efor, doğrusu görülmeye değerdi. Büyük bir çekişmeye sahne olan Ödül oyununu Ünlüler kazandı. Erzak oyunu bitiminde bir araya gelen yarışmacılar arasında bol eğlenceli “Anlat Bakalım oyunu” yapıldı.

Gönüllüler Meryem’in durumu ne olacak?

Bu arada bir gelişme yaşandı. İlk defa yarışmanın başlarında bazı oyuncuların diskalifiye olduğu Survivor 2020 erken gelen sakatlıklarla boğuşuyor. Böyle giderse yarışmanın finali Acun’u endişelendirebilir. Gönüllüler takımında yarışan Meryem, iletişim oyunu yapılırken sakatlandı. Survivor'un ekrana gelen son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı erzak oyunu için parkura geldiğinde Meryem'in sakatlığı iletildi. Meryem ödül oyunda yer alamayarak endişeleri haklı çıkardı. Şimdi herkes şu soruyu soruyor ve cevabını merak ediyor. Survivor Meryem'in sakatlığı devam ederse doktorların incelemesiyle yarışmadan diskalifiyesi gündeme gelebilir. Diskalifiyelerin böyle sıklıkla yaşanması halinde Survivor finali yapılabilir mi? Canlitv platformu olarak konuyla ilgili gelişme olduğunda takipçilerimizi haberdar edeceğiz.

Survivor Mert herkesi korkuttu

Yarışma kıyasıya sürerken Mert bir anda yere yığıldı. Ersin’in müdahalesiyle yerinden kalkan yaptığı açıklamayla izleyicilerin yüreğine su serpti. Mert kısa açıklamasında “Hayatımda ilk defa bayıldım, kafamı direğe çarptım” dedi.

07-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar